Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426566
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

genialny film... myslałam że zawiode sie na Lupinie a jest wręcz przeciwnie kocham go nie moze go grac juz nikt inny!!!

ocenił(a) film na 9
Azi

Po raz pierwszy widzę żeby ktoś się zakochał w Lupinie ........
.....:::::WOW:::::.....

ocenił(a) film na 9
Elly

A co w tym dziwnego :) Thewlis oczarować może każdego! :O))) A serio - to rewelacyjny, niedoceniany chyba niekiedy, wszechstronny aktor... Sprawdził się także jako Lupin!

ocenił(a) film na 9
kaja

Eeeee......nie myslę żeby oczarował każdego....mnie na pewno nie. Lupin nie jest głównym bochaterem, nawet w HP nie jest brany zbytnio pod uwagę. Ale każdy może sądzić inaczej.

użytkownik usunięty
Elly

thewlis gral dobrze co nie znaczy,ze zostal dobrze dobrany.on zupelnie nie wyglada jak lupin ale jak pedofil napastujacy malych chlopcow!!!

użytkownik usunięty

Rozumiem jakby ktoś zakochał sie w Danielu R. (tak jak ja), ale w Lupinie. no może każdy ma inny gust. :-)

to co powiesz jak ktoś sie zakochał w Snape"ie ^^ (eee... czyżby ja?)
Tewlis dobrze grał... tylko ta charakteryzacja pozostawia troche do życzenia... i żeczywiscie wyglada jak jakis pedofil :P

użytkownik usunięty
Yena

Litości!!! A jak wygląda pedofil? Sądząc po ostatnich doniesieniach - każdy może być pedofilem. Nawet osoby teoretycznie godne zaufania.
Moim zdaniem - Thewlisowy Lupin jest świetny. Aczkolwiek wyobrażałam go sobie nieco inaczej...Ale z drugiej strony - może to właśnie o to chodziło? Człowiek tak przeciętny...chociaż nieco dziwaczny...nieco sentymentalny - ta muzyka i taki liryzm...tym większy kontrast z bestią budzącą się każdej pełni. I cóż z tego, że filmowy wilkołak mógł budzić śmiech - w końcu każdego przeraża coś innego...Dla mnie sam fakt przemiany był przejmujący - księżyc odbijający sie w oczach Lupina...paniczne bicie serca...i wreszcie cichy, drżacy skowyt Wilkołaka...
Jak dla mnie - przejmujące!
Pozdrawiam - Majka

ocenił(a) film na 9

No... może nie jest on podobny do Lupina ale przesadzacie z tym pedofilem. On na pedofila nie wygląda. On wygląda na porządnego gościa ale i tak nie jest bardzo piękny.

użytkownik usunięty
Elly

No kazdy ma inny gust, ale po pierwsze: macie racje z tym pedofilem. po drugie: w ogole nie wyglada jak lupin. Po trzecie: Dlaczego on ma te koszmarne wąsy!!

użytkownik usunięty
kaja

bardzo bardzo bardzo lubię Lupina i davida. jako Lupina nie bardzo go sobie wyobrazlam bo tu grał dobry charakter a w Ostatnim smoku( najpiekniejszym filmie wszehczasów) grał ciemny charakter, ale jakoś to wyszło, poza tym, Lupinie ciągnie tajemnica za tajemnicą..pozdroofka

użytkownik usunięty
Azi

No...terz muślałam rze ten lupin to bedzie jakiś taki.. no w karzdym razie spox Twelis super wcielił się w postać którą zagral jestem pełna podziwu!!

ocenił(a) film na 10

Jest fajny! Ma ładny uśmiech (to nie znaczy, że mi sie on podoba)...
POZDRAWIAM...
MAgda

użytkownik usunięty
Asia_11

Lupin ( nie Thewlis tylko Lupin) jest cały w kontratach: prostolinijny, a jednak mroczny i tajemniczy..ja go bardzo lubię ( no i film Ostatni Smok, Ostatni Smok!!!!!!!) to było najlepsze. Mada