Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426552
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

HARRY POTTER I WIĘZIEŃ AZKABANU (po raz pierwszy w tv)

ocenił(a) film na 9
gosik_z

buhahahahahhaha po raz pierwszy było juz HBO jakbys chciała wiedziec

dzieci:(

Nightwing

ale baranku nie każdy ma HBO w domku!!! Więco dziecku może pomysl najpierw?

ocenił(a) film na 9
Beliar

ej osiołku ja napisałem ze to po prostu niejest poraz pierwszy w telewizji po raz 2 będzie leciec nic mnie nie obchodzi czy ma HBO czy niemachyba że wierzysz w te reklemy co muwią "to nie telewizja to HBO, hahahah

Nightwing

to jak cie nie obchodzi osiołku to nie pisz taki ironicznie jakbys dyskryminował, dziceciaku

Nightwing

Voldemort, zamiast ogladac HBO poczytaj slownik ortograficzny. pozdrawiam

użytkownik usunięty
Beliar

baranku, TVN też nie każdy w domku ma. a HBO top telewizja i tam leciała pierwszy raz.
ta stacja TVN też pie*rzy jakieś bzdury: 'po raz pierwszy w TV'

phii.

ocenił(a) film na 6
Nightwing

Sam jesteś dzieckiem :( Żal
Jakbyś chciał wiedzieć było po raz pierwszy w TV, mówią tak bo w tej tV co mają wszyscy DZIECIAKU

gosik_z

Przecież HBO ma takie hasło;
"To nie TV, to HBO"
(ale TVN wkręca że I raz w TV)

Tomasz_17

Bo TVN zawsze wkręca że jest pierwszy raz w TV... a po raz pierwszy zawsze filmy w TV na HBO puszczają...

ocenił(a) film na 9
Irmelin

To skrót Mówią po raz 1 w TV, ale chodzi im o TV ogólnopolską.

użytkownik usunięty
MistrzSeller

No dokładnie. Chodzi im o telewizję ogólnopolską. Przecież TVN można odbierać nawet, gdy się nie ma kablówki, a HBO jest w pakiecie za który trzeba bulić.

ocenił(a) film na 5

Wreszcie jacyś myślący ludzie;) Czy to tak trudno zrozumieć, że pod pojęciem 'telewizja' nie kryje się ani Canal+, HBO ani inne tego typu stacje. Jeśli coś jest po raz pierwszy w tv, to znaczy że jest na jednym z ogólnodostępnych kanałów. Ale jak sądzę niektórzy i tak nigdy tego nie zrozumieją...