Chciałem obejrzeć komedię, według gatunku na FW to jest komedia. Owszem, było kilka zabawnych scen i tekstów. Obejrzałem piękny dramat, nie żałuję. Gorąco polecam. 
Ale, jest jedno (może dwa) ale. Gdzie są moderatorzy FilmWebu? Czy tylko na cenzurze się skupiają? 
Po pierwsze, gatunek nie taki, 
po drugie, opis pod rankingiem, cytuję 
: "Trzech niepełnosprawnych kumpli udaje się w szaloną podróż do Belgii, by urzeczywistnić tam swoje seksualne fantazje." 
Do Belgii? Chyba z Belgii do Hiszpanii. 
Kiedyś był program,: "Co z tą Polską", tutaj nie ma miejsca na politykę, lecz na filmy, 
więc zapytuję, "Co z tym FilmWebem? 
Chyba czas najwyższy, zastanowić się nad sensem pisania na tym forum. 
Pytanie do kinomanów, czy lepiej jest obejrzeć film, cieszyć się nim i następnego dnia obejrzeć kolejny, czy marnować czas na wchodzenie tutaj i pisanie komentarzy, które i tak przynoszą dochód, jedynie właścicielowi portalu. 
W sumie właściciel, ma to gdzieś, teraz ma bardziej dochodowe źródła utrzymania. 
Gdzie kota nie ma, tam myszy, (moderatorzy) harcują. 
Nie rób teorii spiskowej z niedopatrzenia :) Miałem to samo napisać, co Ty ująłeś w pierwszych słowach - ten film nie jest śmieszny, czasem pogodny, ale nic więcej. Nijak ma się do komedii. Nie zmienia to jednak faktu, iż jest to bardzo dobry, wzruszający film.