Helikopter w ogniu

Black Hawk Down
2001
7,8 319 tys. ocen
7,8 10 1 318560
7,4 39 krytyków
Helikopter w ogniu
powrót do forum filmu Helikopter w ogniu

Własnie teraz obejrzalem Helikopter w ogniu.. Film trzyma w napieciu, ale mam pytanie. Byla 1 scena, gdy 2 smiglowiec spadl i 2 rangersow przyszlo z pomoca pilotowi, i gdy 1 zginal, ten drugi uciekl mowiac"Trzymaj sie" czy cos w tym stylu.. Co o tym powiecie? Czy to nie lamie regul "Nikogo nie zostawiamy"?

ocenił(a) film na 8
Tomek8127

On go nie zostawił tylko wyszedł bronić się w śmigłowcu.Jak pewnie oglądałeś uważnie film oni z własnej woli przyszli mu pomocą.

ocenił(a) film na 8
kamil_132

Zapomniałem dodać że to nie byli rangersi tylko ci z delty i w ogóle jak było można pomyśleć że on uciekł jak był tylko na zewnątrz budynku:D

ocenił(a) film na 10
kamil_132

Co sie z nim dalej stalo kolego? Zginal?

ocenił(a) film na 7
Tomek8127

Tomek-obejrzyj film jeszcze raz, bo żal czytać tak głupawe komentarze

ocenił(a) film na 10
kkarolinkka2

Przepraszam kolezanko, ale jesli nie chcesz odpowiedziec na pytanie, na gorze po prawej stronie masz magiczny czerwony krzyzyk. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Tomek8127

Człowieku czym ty ten film oglądałeś ? dużym palcem lewej stopy ? ;) Obydwaj snajperzy delty zginęli a za swoje czyny dostali Kongresoy Medal Honoru najwyższe odznaczenie w USA Wyjaśniali to na końcu filmu !!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Tomek8127

SPOILER ALERT
Drugi kiedy powiedział mu żeby się trzymał odbiegł żeby odciągnąć ludzi od pilota schował się bodajże w śmigłowcu i jeszcze kilkunastu załatwił ale w końcu też go zabili a potem złapali pilota. Gość dostał kilka kulek od podbiegających ludzi jak mogłeś tego nie zauważyć.

ocenił(a) film na 10
reese

Przepraszam : ). Wlasnie sobie przypomnialem. Dziekuje za odpowiedz, ale komentarze typu "Jak mogles tego nie zauwazyc" zdecydowanie byly zbedne. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
reese

Dostał kilka kulek? Sugerujesz, że zastrzelili Duranta? Nie masz racji, został on pojmany jako więzień, kilka dni po akcji wypuścili go.

ocenił(a) film na 10
pawlodar_10

Nigdzie tak nie napisałem cały czas rozmawiamy o drugim snajperze.

ocenił(a) film na 10
reese

No fakt, ale dwuznacznie to napisałeś ;)

ocenił(a) film na 10
pawlodar_10

No można to 2 zdanie odebrać jako pisane o pilocie ale miałem na myśli snajpera a pilota wspomniałem tylko żeby wskazać koledze w którym momencie zginął ten snajper a miało to miejsce właśnie chwilę przed pojmaniem pilota.