mam serdecznie w DUPIE. cały polsat TEŻ. Kompletnie nie czerpię przyjemności z oglądania obiektywnie fajnego filmu przerywanego 50cioma reklamami . BEZSENS. " Gad Bles INTERNET " . Nie oglądam ani tvnu ani polsatu- osobiście obie stacje bojkotuję. ( MAM ICH W DUPIE)
przesadzasz, nie wiem czy ktoś się ze mną zgodzi ale mi to odpowiada bo jak oglądam film i jest w pierwszej przerwie wejdę na kompa zobaczyć co słychać i co piszecie tutaj na filmwebie w nastepnej cos innego zrobię zjem odleje sie czy cos i mi to odpowiada :)
God Bless INTERNET
God Bless stacje nie przerywające filmów aż tak chamsko długimi i licznymi pasmami reklam.
Unikam filmów na Polsacie i TVN, szkoda mi marnować czas. Poza tym przerywanie oglądania filmów jest irytujące - raz/dwa na film można to zrobić, ale więcej? Tfu! ;)
co to kurna ma być. zaczęła się reklama, a ja nie zdązyłem nawet iść do kibla, a już dali spowrotem film.
Co oni myślą, że są jakimś HBO???
masz racje. czasem przerwa jest dobra ;p
ale fakt, ze czasami przeginaja i nie ma konca z tymi reklamami ;/
a chłopcy-POLSATowcy to jeszcze dopier.... reklamę pół godzinną, że można na McDonalda pojechać w tym czasie, wrócić i postawić kloca i jeszcze reklamaa leci....
żenada....
Yep,niech piekło pochłonie polszmate i te ich reklamy.Przynajmniej na tvp1 Losty leciały to było na co przerzucić :)
Co do filmu po prostu miazga, zasłużone 10/10