Helikopter w ogniu

Black Hawk Down
2001
7,8 319 tys. ocen
7,8 10 1 318573
7,4 39 krytyków
Helikopter w ogniu
powrót do forum filmu Helikopter w ogniu

mam serdecznie w DUPIE. cały polsat TEŻ. Kompletnie nie czerpię przyjemności z oglądania obiektywnie fajnego filmu przerywanego 50cioma reklamami . BEZSENS. " Gad Bles INTERNET " . Nie oglądam ani tvnu ani polsatu- osobiście obie stacje bojkotuję. ( MAM ICH W DUPIE)

użytkownik usunięty
sokoleoko007

damn right !

ocenił(a) film na 9
sokoleoko007

przesadzasz, nie wiem czy ktoś się ze mną zgodzi ale mi to odpowiada bo jak oglądam film i jest w pierwszej przerwie wejdę na kompa zobaczyć co słychać i co piszecie tutaj na filmwebie w nastepnej cos innego zrobię zjem odleje sie czy cos i mi to odpowiada :)

ocenił(a) film na 8
Damian56

God Bless INTERNET

God Bless stacje nie przerywające filmów aż tak chamsko długimi i licznymi pasmami reklam.

Unikam filmów na Polsacie i TVN, szkoda mi marnować czas. Poza tym przerywanie oglądania filmów jest irytujące - raz/dwa na film można to zrobić, ale więcej? Tfu! ;)

ocenił(a) film na 10
Muszrom

co to kurna ma być. zaczęła się reklama, a ja nie zdązyłem nawet iść do kibla, a już dali spowrotem film.
Co oni myślą, że są jakimś HBO???

ocenił(a) film na 10
szczurek_14

Ale jakoś znalazłeś czas aby napisać komentarz ;)

ocenił(a) film na 8
Damian56

masz racje. czasem przerwa jest dobra ;p
ale fakt, ze czasami przeginaja i nie ma konca z tymi reklamami ;/

sokoleoko007

a chłopcy-POLSATowcy to jeszcze dopier.... reklamę pół godzinną, że można na McDonalda pojechać w tym czasie, wrócić i postawić kloca i jeszcze reklamaa leci....
żenada....

ocenił(a) film na 10
sokoleoko007

Yep,niech piekło pochłonie polszmate i te ich reklamy.Przynajmniej na tvp1 Losty leciały to było na co przerzucić :)
Co do filmu po prostu miazga, zasłużone 10/10

ocenił(a) film na 8
klaczek20

tez nie trawie tych reklam, dlatego sobie zassałem z neta i obejrzałem sobie na kompie w tym samym czasei co leciało na polsacie, o!

hehe, mocne 8/10 very good kind of war movie :))