Helikopter w ogniu

Black Hawk Down
2001
7,8 319 tys. ocen
7,8 10 1 318565
7,4 39 krytyków
Helikopter w ogniu
powrót do forum filmu Helikopter w ogniu

szkoda trochę fanów futbolu, ale black hawk down to dobra podmianka:) jakoś trzeba tylko
przeboleć reklamy i lektora, ale nie zmienia to faktu, że to i tak dla fanów filmu wielkie
święto:) mam film w swojej kolekcji, ale lubię, jak moje ulubione lecą w tv. miłego
oglądania...

nie_mam_nicka

Nie ma to jak oglądać "na żywo". ;D

nie_mam_nicka

tak się zastanawiam co do reklam. Film trwa 135 minut, a zaczyna się o 20:00 i kończy o 22:15. Oznaczało by to, gdyby tak rzeczywiście miało być, że nie będzie żadnych reklam?

5476

o kurde, ciekawe. jak to jest podmianka, to w sumie możliwe, w końcu to coś nieplanowanego. jeśli tak będzie, to już naprawdę będzie wielkie święto:) zobaczymy:)

nie_mam_nicka

20:20 i póki co bez bloku reklamowego :) :) :) Oby więcej meczów odwoływano !

bronkovic

Zobaczymy :)

ocenił(a) film na 10
Angel24

Puszczą za chwilę jakąś dwudziestominutową... a film na polsacie zawsze jest okrojony o niektóre sceny, nie warto oglądać w telewizji tego arcydzieła

pawlodar_10

Nie warto,ale kusi jak diabli ;)

Angel24

Nie okroją, bo nie mają zakontraktowanych reklam jak na normalny seans. W meczu jest tylko jedna przerwa, więc spodziewajcie się pierwszego bloku reklamowego ok godziny 20:45 a potem kolejny po 45 minutach :) [OBY!]

bronkovic

Wow, ale mamy niespodziankę z tym brakiem bloku reklamowego :) Przy takim filmie reklamy co 10 minut frustruja bardziej niż zwykle!

Milennn

20:41, pierwszy blok :) biedny soloż czy tam solorz

Milennn

No i reklama!!!!

bronkovic

A jaki mecz miał być na polsacie?

aoi7

odwołny superpuchar pl legia-wisła

ocenił(a) film na 10
aoi7

O są i reklamy, właśnie się zaczęły.

bronkovic

I jest :)Miałeś rację;)

Angel24

Wykrakaliśmy;)

Angel24

Koniec reklam!!!!

użytkownik usunięty
5476

No właśnie się reklama pojawiła :/

kolejna reklama :)

etlle

a kij im w oko, se herbatkę zrobiłam, a film i tak daje radę, jak zwykle. na te czorne helikoptry :) to mogłabym patrzeć bez końca...