Z góry mowie, ze filmu jeszcze nie widziałem, ale przejrzałem zdjęcia z filmu i praktycznie wszyscy tam poginają w długich łachach, bluzy, koszule, a pod spodem jeszcze inne wdzianka, no sorry, ale ponoć przy takim skwarze jaki istniał w realiach tego filmu to by się ugotowali będąc tak grubo ubranym. Nie wiem czy się brać za ten film bo ten fakt mnie trochę zniechęca.
Ty nie wyrażasz zdania, tylko obrażasz ludzi za pośrednictwem forum! A takie zachowanie może świadczyć tylko o jednym! Ciekawe czy komuś byś to powiedział w twarz, ty nawet w pisaniu nie jesteś dobry. hehe
skoro filmu nie widziałeś to po co go oceniasz? to tak jakby oceniać samochód nie zaglądając mu pod maskę ;) biedne to ;)
wszystko pieknie, tylko, ze ja nie ocenilem jeszcze tego filmu, gdzie taka informacja odnosnie mojej oceny ?
oceniłeś film po okładce ;) a nie o to,że wstawiłeś konkretną liczbę gwiazdek ;) film dla ciebie jest już na straconej pozycji bo.. postacie mają za grubą warstwę ubrań.
Jakbys czytala wszystkie komentarze to bys wywnioskowala prosty fakt, mianowicie, ze przyczepilem sie tylko ubran a nie calej istoty filmu. Jak obejrze film to wtedy wydam cala opinie. Z moich wypowiedzi na pewno nie wynika nic z tego co mi zarzucasz.
hahah takie oklepane teksty sprzed dekady na mnie nie dzialaja. Wymysl cos wlasnego, ups to za duze wyzwanie dla ciebie.
te Marcyś nie gorączkuj się już i nie pisz więcej bo to co wychodzi z pod Twoich palców jest nie do czytania
Polecam rozgorączkowanemu koledze obejrzeć film: Łowca trolli (2010)/Trolljegeren.
Pokazane jest w nim jak się powinno traktować trolle :D
O rany dajcie sobie wszyscy spokój z obrażaniem się nawzajem bo to do niczego nie prowadzi a teraz wszyscy ładnie piszemy przepraszam.
A wiesz co. Przypomniales mi jakis taki horror gdzie byl ogromny mozg ktory zzeral ludzi. Qrde no i mam problem bo bede glowkowal jak nazywal sie ten horrorek. Jakas tam klasa B oczywiscie.
udana prowokacja przyznaję - ponad 50 wypowiedzi.
W zasadzie winno być pżyznaję :))
okazuje się że wystarczy "walnąć byka"
napisać coś odkrywczego
a za sprawą gorących głów eksploduje dyskusja, za którą nie sposób nadążyć ...
i dalej nic nie dowiedziałem się o filmie :)
sam dałeś się złapać
gdybyś nie dał sie zlapac to nie napisalbys tego komenta
ale nie mogles sie powstrzymac
nie jestem wielką znawczynią, ale nie trzeba nią być, by wiedzieć, że nawet ludzie, którzy w normalnym klimacie często chodzą po górach, nie ubierają się w szorciki i bluzeczki na ramiączkach tylko w dłuższe ubrania. możliwe że jest goręcej, ale chodzi o to, by utrzymać jednakową temperaturę ciała przez dłuższy okres czasu. tym bardziej w warunkach pokazanych w filmie, gdzie promieniowanie jest o wiele większe, temperatura wyższa. poza tym nie pamiętasz motywu jak Tom spędził nieokryty na słońcu 2,3 godziny? nie pamiętasz jego poparzonej ręki? tu masz odpowiedzieć, dlaczego nosili długie ubrania! a zapewniam cię, że jeśli pili wode z kaloryferów to dostęp do kremów z filtrem był jeszcze bardziej utrudniony