PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571310}

Hell

2011
5,3 7,9 tys. ocen
5,3 10 1 7879
5,7 6 krytyków
Hell
powrót do forum filmu Hell

Z góry mowie, ze filmu jeszcze nie widziałem, ale przejrzałem zdjęcia z filmu i praktycznie wszyscy tam poginają w długich łachach, bluzy, koszule, a pod spodem jeszcze inne wdzianka, no sorry, ale ponoć przy takim skwarze jaki istniał w realiach tego filmu to by się ugotowali będąc tak grubo ubranym. Nie wiem czy się brać za ten film bo ten fakt mnie trochę zniechęca.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
black_bastard

Bardzo proszę o niezaśmiecanie serwisu kompletnie zbędną i bezsensowną kłótnią, która jest jedynie żałosnym i żenującym obrzucaniem się obelgami, a nie ma nic wspólnego z tematem, czyli z filmem "Hell".
Szanowni Państwo zapomnieli o zasadach netykiety i dobrych obyczajach, a także o tym, że to, co tutaj Państwo uprawiają, jest łamaniem regulaminu Filmwebu. Dlatego też pozwalam sobie przypomnieć tenże regulamin:

Art. 6, pkt. 3: Użytkownik zobowiązuje się do: przestrzegania postanowień Regulaminu, powszechnie obowiązujących przepisów prawa i dobrych obyczajów, szanowania innych Użytkowników i ich praw.

Art. 6, pkt. 7: Zabrania się umieszczania w Serwisie treści sprzecznych z Regulaminem, przepisami prawa lub dobrymi obyczajami, w tym zawierających treści powszechnie uznawane za wulgarne i obraźliwe, naruszających dobra osobiste lub obrażających godność innych osób, łamiących normy społeczne i obyczajowe.

Art. 6, pkt. 8: Zabrania się również działalności Użytkowników polegającej na: łamaniu ogólnie przyjętych zasad netykiety, zamierzonym wpływaniu na innych Użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych i/lub kontrowersyjnych i/lub nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. (tzw. „trolowanie”).

Jeśli użytkownik narusza regulamin serwisu, administrator ma prawo usunąć jego konto. Mam nadzieję, że moderatorzy Filwebu wreszcie zainteresują się tym, co się tutaj dzieje i zdyscyplinują tych, którzy obrażają innych.

Paul_von_Nod

ty mi powiedz masz w tym najlepsze doswiadczenia :D

ocenił(a) film na 7
black_bastard

powiedz no mi, Tobie sie tak jeszcze bedzie dlugo chcialo....?

black_bastard

Jeśli ktoś z szanownego towarzystwa wykłócającego się w tym temacie jeszcze raz się wypowie w sposób niezgodny z regulaminem, to obiecuję, że będą bany bez dalszych ostrzeżeń. Ileż można?

W zasadzie to cały wątek nadaje się do kosza, ale zostanie jako upomnienie, bo nie chce mi się was indywidualnie ostrzegać....

black_bastard

pomogło w domyśleniu się?

GodFella

wow, to teraz jeszcze ci sie mam uklonic do szanownych nóżek? :) pozdrawiam wodza, zluzuj troszke.

black_bastard

Wystarczy, że nie będziesz robił wiochy i więcej myślał.

GodFella

"Wystarczy, że nie będziesz robił wiochy i więcej myślał...."
w tej chwili to ty zaczales mnie obrazac, a tak bardzo tego nie zachwalasz. To sie nazywa hipokryzja, wiec może ty zacznij myslec, bo ci nie bardzo to wychodzi.

ocenił(a) film na 6
GodFella

Czy Wy nie możecie mu po prostu zbanować konta? Całe community tego chce i to już od długieeeeeeeeeeeeeeeeeeego czasu.

Paul_von_Nod

To po co się wdaje to community w dyskusje? To było retoryczne pytanie.

ocenił(a) film na 6
GodFella

Ale i tak odpowiem w pewnie sposób - community robi co mu się podoba ale admini powinni chamstwo piętnować czymś więcej niż blokowaniem postów...

ocenił(a) film na 5
Paul_von_Nod

ja też :)

ocenił(a) film na 7
Paul_von_Nod

Nie rozumiem stanowiska adminów w tej sprawie.
Gdyby taki koleś pojawił się na moim forum to z miejsca zaraz by wyleciał, ale jak widać tutejsi admini tolerują chamstwo i dorobnomieszczaństwo, a jedyna interwencja sprowadza się do blokowania postów i ostrzegania. Wszelkie zło od razu trzeba brać za mordę i wyplenić bo się później tylko rozrośnie do niebotycznych rozmiarów. Samym blokowaniem postów i obietnicami o banach - po gdzieś rocznej egzystencji tego nic nie wnoszącego tematu, mającego na celu w większości tylko obrażać innych - admini się popisali szybkością i efektywnością reakcji, nie ma co.

ocenił(a) film na 3
black_bastard

Nie ma pewności czy to dziecko trolluje czy jest zwyczajnie głupie....

ocenił(a) film na 5
adammo1313

Chciałem poczytać i filmie a poczytałem o problemach z dyslekcją "niektórych" użytkowników. Przebrnąłem przez stos zablokowanych postów i wiem tyle , że zmarnowałem swój czas na czytanie bzdur. A o filmie jak nic nie wiedziałem , tak nie wiem i oglądam bez"pdpowiedzi" , które lubię ;)

nicolas39

To może ja coś napiszę związanego poniekąd z filmem, pracuje na dworze i najczęściej w upały jestem wystawiony na wysokie temperatury i osobiście staram się chronić ciało przed przegrzaniem zakładam koszulę flanelową i nosze ochronę głowy, noszę też normalne spodnie. Udar słoneczny to nic fajnego, więc wolę być osłonięty niż po dniu pracy walczyć z przegrzaniem ciała. :)