PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135596}

Hellboy: Złota armia

Hellboy II: The Golden Army
2008
6,8 70 tys. ocen
6,8 10 1 70226
6,8 29 krytyków
Hellboy: Złota armia
powrót do forum filmu Hellboy: Złota armia

Jeżeli będziecie chcieli skorzystać z mojej rady, to skorzystacie, jeśli nie, to nie...

Ten film jest tak bezsensowny, tak głupi, tak beznadziejny i tak dennie się go ogląda, że nie da się tego słowami opisać. Moim zdaniem na poziomie 6 latka, nudny... Niby jest trochę akcji, ale wsyztsko oklepane, marne dowcipy głównego bohatera, a najbardziej rozkleił mnie motyw miłości tego błękitnego do tej Galadrielli, w każdym razie do niej podobnej.

Udało mi się nie zasnąć na tym filmie, ale chyba ttylko dlatego, że koledzy na sąsiednim fotelu gadali o dziewczynach. Nie radzę oglądać tego filmu w ogóle, a jeśli już się ktoś zdecyduje, to niech lepiej ma światło włączone w pokoju, bo jak jest ciemno w pomieszczeniu to drzemka na 100%.

Pozdrawiam

wi_de_lec

beznadziejne rady udzielasz, wiesz? Jeżeli nie jest to film w twoim typie to po co go oglądałeś? Przecież pierwsza część była już na długo przed drugą, można się było spodziewać tego co będzie potem. Więc ja będę szczera, jeśli zamierzasz skorzystać z mojej rady, to skorzystaj, jeśli nie to nie... Upewnij się czy film, który zamierzasz oglądać nie jest czasem 2 częścią, oszczędzisz sobie potem stukania w klawiaturę na stronie FILMWEB. Pozdrawiam:)

Elficzek

Jak mozna odpisywac: "jesli film nie jest w Twoim typie to po co ogladales" ? Skad mogl wiedziec, przed seansem czy film jest w jego typie czy nie skoro go nie wiedzial. Czesto tak bywa, ze druga czesc jest duzo lepsza niz pierwsza oraz odwrotnie. Inna sprawa to taka, ze osoba wypowiedziala (tylko) swoje zdanie i nie napisala tego ani w sposob wulgarny ani obrazliwy.
Nie rozumiem, po co w ogole ktos zamieszcza takie odpowiedzi.
Pozdrawiam i ja

Elficzek

nie miałem na celu nikogo urazić... ;) jeżeli tak się stało, to przepraszam. ;D

wi_de_lec

Nie uraziłeś mnie. Wyraziłeś swoją opinię(przecież ci wolno), a później ja wyraziłam swoją(bo mi też wolno). Przecież o to chodzi na forum:)Z drugiej strony lubię Hellboya zarówno w komiksach jak i w filmach, więc...Z każdym kto krytykuje jego lub to co z nim związane, będę walczyła na gołe miecze:D:D:D Do pierwszej krwi:)):)):))
Pozdrawiam Cię Widelec!:)

Elficzek

Ja również pozdrawiam i dziękuję za miłą konwersację. ;)