Film nie zrobił na mnie szczególnego wrażenia. Mam lekki niedosyt. Mało zaskakujący i momentami nudnawy... Połączenie "wszystkich gatunków (bo przecież momentami pojawiają się wątki/sceny familujne, komediowe, dramatyczne, lub typowo akcji), w skrócie kinowy kogiel-mogiel. Średnio podoba mi się połączenie świata fantasy z rzeczywistym, czy postaci wykreowanych komputerowo, z żywymi aktorami. Reasumując, taki sobie. Nie polecam i nie odradzam.
A od kiedy filmy z tego gatunku są zaskakujące. Może jeszcze się spodziewałeś zaskoczenia w stylu „Szóstego zmysłu”. A to że pojawiły się inne gatunki to tylko dobrze dla tego filmu. Tu akcja tu romans tu komedia. Dla każdego coś miłego. To się pośmiejesz to zrelaksujesz bójką. Reasumując dobry film. Polecam.
Jesli film nie jest zaskakujacy, to jest przewidywalny, jesli jest przewidywalny, to jest nudny. Nie lubie ogladac nudnych filmow. Spodziewalem sie czegos wiecej, czegos lepszego.
No to szczerze ci współczuje stary bo prawie nie masz co oglądać. We wszystkich filmach z bohaterami z komiksów i fantasy wiadomo że dobrzy wygrają wiec ten gatunek odpada. W filmach z policjantami wiadomo że policja wygra no czasami wygrywa dobry złodziej albo bandyta z sumieniem wiec i ten gatunek odpada dla ciebie. W komediach romantycznych jest happy end a w komediach z pokroju sex i nastolatki prawiczek na końcu zaliczy albo będzie z dziewczyną którą chce wiec i tu nic. W horrorach przeżyje główna postać a koledzy do piachu wiec i to nie dla ciebie. W filmach akcji będą strzelać do głównej postaci i nie trafią a ona jeden strzał i 10 leży wiec tu też nic. No to jeszcze dramaty ale tu też da się wiele przewidzieć ma się 50 % szans albo komuś się uda albo nie (zazwyczaj tak). Więc animashi przyjmij moje szczere kondolencje bo nie ma filmów zaskakujących. Zostało ci tylko oglądać wiadomości i to też tylko te poranne bo potem wszystko powtarzają.
"Jak ktoś powie że film mu się nie podobał, a dla mnie jest to przebój to znaczy że ta druga osoba jest idiotą".
Gratuluję żelaznej logiki.
>> bo nie ma filmów zaskakujących
ciekawe, obejrzałeś wszystkie ?
Klin, obrońco słabych i pokrzywdzonych, jakbyś niezauważył to ironizowałem w związku ze stwierdzeniem animashi. Wiem że są zaskakujące filmy jak choćby „Nie mów nikomu”. Naśmiewam się tylko z tego, że oczekiwał nie wiem jakiego zaskoczenia przybliżonego do „Szóstego zmysłu” od tego gatunku filmu. Podejrzewam że nie ważne jakby się ten film skończył to znalazłby się ktoś, kto by powiedział że mało zaskakujący. Jakby było inne zakończenie od tego co jest powiedzmy Złota armia wychodzi z ukrycia i Książe Nuada rozpętuje nową wojnę z ludźmi i byłaby scena batalistyczna Wojska USA kontra Złota Armia to nie jeden by powiedział że od początku wiedział jak to się skończy. A co do mojej logiki to w innym temacie tego filmu napisałem o tym co sądzę jak większość jest za filmem a wpada jednostka i krytykuje go.
PS
„A jak ktoś wpada i mówi ludzią, że 2+2=5, a ja mówię że 2+2=4 to znaczy że mam zgodzić się z jej zdaniem i siedzieć cicho bo każdy ma prawo na swoje zdanie i pozwolić ludzią czytać takie stwierdzenie czy mam może prawo jednak dodac swoją opinię do tego? „.
PS2
a może oglądałem wszystkie