Ciekawa jestem, który geniusz dopisał do obsady Ladislava Berana w postaci Kroenena, przecież on w tej części nie występuje! Przez cały film miałam nadzieję, że w którymś momencie się w końcu pojawi i oczywiście zawiodłam się ;(
Fakt - ktoś gafę popełnił.
W takich sytuacjach klikasz w "zostań autorem strony", popraw obsadę, zgłoś do usunięcia i odhaczasz kochanego Kroenena (boski był w pierwszej części - mało dialogów, ale ile w nim werwy...). W formularzu podajesz jako źródło jakąś stronę internetową (im pewniejsza, bardziej renomowana, tym lepsza) i w polu komentarz piszesz, że niestety nasz wspaniały bohater nie mógł wystąpić w tej części, gdyż po pierwszej jest jeszcze niedysponowany. :)
Wcześniej też mogłabyś sprawdzić, czy dana poprawka jest już zgłoszona przez kliknięcie napisu 'zobacz kontrybucje dla tego filmu'.
W ten sposób zyskałabyś dodatkowy punkt (przypominam, że po 10-ciu dostajesz dostęp do skrzynki kontaktowej [gdybyś założyła temat na blogu mógłbym napisać Ci to prywatnie i byś sama dostała punkt]) i usunęłabyś błąd widoczny na stronie, a osobnik żerujący na tym podobnych wypowiedziach (pokroju mnie na przykład) obszedłby się smakiem. ;)
Pozdrawiam. :)
Dzięki za pomoc ;)
A Kroenen jest niesamowity m.in. dlatego, że nic nie mówi przez cały film, co roztacza wokół niego aurę tajemniczości. No i ta maska, po prostu super! ;D
Nie ma za co. :)
Proponowałbym tylko umieścić jeszcze link do IMDb, gdyż wśród weryfikatorów strona ta cieszy się chyba największym uznaniem. Ten link byłby chyba w sam raz: http://www.imdb.com/character/ch0028978/
Uwielbiam takie postaci jak Kroenen - świetnie wykreowane, stylowo przyodziane i z niesamowitym stosunkiem ilości czynów do słów. Taki cichy facet, który poproszony, albo z nudów postanowi sobie czasem kogoś pokonać. Mistrz drugiego planu po prostu. :)