Hellboy: Złota armia

Hellboy II: The Golden Army
2008
6,8 70 tys. ocen
6,8 10 1 70285
6,7 23 krytyków
Hellboy: Złota armia
powrót do forum filmu Hellboy: Złota armia

Hellboy II

ocenił(a) film na 8

ta część jest zdecydowanie inna od 1 jak dla mnie nawet lepsza więcej humoru ale także więcej akcji bajkowych stworów bardzo dobre efekty specjalne , charakteryzacja,zdjęcia, wszystko tak realistycznie zrobione , różnorodność całej oprawy zdecydowanie lepiej sie oglądało, motyw miłosny i Hellboy ojcem to ciekawie sie zapowiada komiksowy maraton trwa po 1 tą część też warto obejżeć dobre kino sensacyjno fantasy

ocenił(a) film na 5
dahak22

i tym razem zgadzam sie z poprzednikiem.zdecydowanie lepsza czesc .efekty, stwory, humor.wszystko na plus, ale do perfekcji jeszcze troche mu brakuje.

ocenił(a) film na 8
wiwatos

Może kogoś zainteresuje ciekawe wydanie tego filmu na dvd?

http://www.allegro.pl/item573668463_hellboy_2_zlota_armia_metalbox_unikat_lektor _pl.html

ocenił(a) film na 6
dahak22

Zgodzę się,że złota armia jest lepsza od 1,ale nie jest to kino najwyższych lotów. Mimo to jednak można sobie usiąść w jakiś wieczór i zobaczyć,bo jest nawet spora dawka humoru i występują ciekawe postacie. 7

dahak22

Szczerze ówiąc to ja uwielbiam filmy fantasy jest w nich ta magia która pozwala się oderwać od tego świata naszego rzeczywistego. Wielki plus za charakteryzację kostiumy, efekty specjalne i niektore sceny walki.

ocenił(a) film na 10
dahak22

Zgadzam się z 100%. O wiele lepsze efekty specjalne, fabuła ciekawsza ale pierwsza część też niczego sobie. Naprawdę fajne kino rozrywkowe, przy którym nie sposób się nudzić, ale to zasługa przede wszystkim świetnego reżysera.

radziecka84

No i zaje. ja też się zgadzam. kino rozrywkowe pierwszej klasy. uwielbiam takie proste, baśniowe historyjki które puszczam sobie idąc spać po całym dniu ścierania się i czaszkowania.