Hellboy: Złota armia

Hellboy II: The Golden Army
2008
6,8 70 tys. ocen
6,8 10 1 70285
6,7 23 krytyków
Hellboy: Złota armia
powrót do forum filmu Hellboy: Złota armia

Film jest dobry i przyjemnie się go ogląda. Fajna fabuła, dobre efekty, elementy komedii, dla mnie super. Jak komuś się nie podoba to niech sobie obejrzy Mamma Mia.

ocenił(a) film na 10
sajmon84

sorry, za błąd. oczywiście NARZEKAĆ

ocenił(a) film na 1
sajmon84

Ja osobiście uważam że film był słaby, tak 4/10. Nudzą mnie już te produkcje o superhipermegabohaterach broniących Ameryki. Spiderman, Superman były OK, ale teraz ciągle wychodzą kolejne. Z tych nowszych był dosyć dobry Ironman.

PS Gratuluję avatarka ;)

ocenił(a) film na 8
strieloqq

No to właśnie hellboy jest pod ich względem oryginalny. Specyficzny humor, luz i brak zadufania. Przyjemnie się ogląda

ocenił(a) film na 1
al_joker89

No zadufania może nie ma, ale do ekranu nie przyciąga/w fotel nie wbija

ocenił(a) film na 10
sajmon84

zgadzam sie nikt nikogo nie zmusza do ogladania filmow fantastycznych czy tez science-fiction a tym bardziej ekranizacji komiksowych!!!
Hellboy wyroznia sie na tle innych - wyjatkowo oryginalnym dowcipem, swietnymi efektami specjalnymi!!! Wszystko jest tutaj spojne - obydwie czesci sa swietne(choc osobiscie 2 bardziej przypadla mi do gustu ze wgzledu na efekty). I jeszcze jedno - Del Toro udowonil tylko ze jest mistrzem tego rodzaju produkcji!

ocenił(a) film na 9
nelly_4

Film jest spoko lepszy niż pierwsza część, ale najlepszą ekranizacją komiksu jest "Mroczny Rycerz"