PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135596}

Hellboy: Złota armia

Hellboy II: The Golden Army
2008
6,8 70 tys. ocen
6,8 10 1 70226
6,8 29 krytyków
Hellboy: Złota armia
powrót do forum filmu Hellboy: Złota armia

dobra zabawa, Del Toro uwielbia fantastyczne basniowe światy i scenografia, postaci są takie. Czas zapoznać się z komiksami Mignoli :)

ocenił(a) film na 8
Kriss_11

zgadzam się dobra rozrywka w sobotnie popołudnie ,nie żałuję że poszłam na ten film.

mychaandzia31

Witam, właśnie wróciłam z seansu, film bardzo mi się podobał. Popieram opinię. Chyba nawet bardziej mi się podobał niż I część. Film świetnie nakręcony, dobra obsada, akcja. Polecam osobom lubiącym fantastykę.

Kriss_11

Ja nigdy komiksu nie czytałam, ponoć dobry. Ale nie przepadam za komiksami,wolę powieści fantastyczne, Hellboy - ekranizacja wyszedł świetnie. Podoba mi się bardzo gra Rona w tytułowej roli i Doug Jones - człowieka - rybę:) Wartka akcja, zabawa, zgadzam się z autorem.

ocenił(a) film na 6
bs85

Ja również świetnie się bawiłem, o wiele lepiej niż na jedynce. Lepsza dramaturgia, więcej humoru, w miarę płynna narracja, no i oczywiście wyobraźnia del Toro, która nie zna chyba granic. A na wszystkie niedociągnięcia, zarówno scenariuszowe, jak i techniczne przymykam oko. Dla osób lubiących niczym nie skrępowaną fantastykę i szukających dobrej rozrywki, w sam raz!!!