Hellboy: Złota armia

Hellboy II: The Golden Army
2008
6,8 70 tys. ocen
6,8 10 1 70285
6,7 23 krytyków
Hellboy: Złota armia
powrót do forum filmu Hellboy: Złota armia
użytkownik usunięty
Mothyff

Co bardziej rozgarnięci odpowiednio zrozumieją słowa przedmówcy. ;)

no high offence... only small offence

tak tak wracaj do jamy trollu.

użytkownik usunięty
Mothyff

Troll nie potrafi czytać między wierszami. ;)

troll trolluje!

użytkownik usunięty
Mothyff

Troll by nie ztrollował twojej wypowiedzi, bo by nie zrozumiał tego co napisałem. ;)

troll trolluje tak tak czy inaczej..

użytkownik usunięty
Mothyff

Tak jak wcześniej napisałem - troll nie ma wystarczającej inteligencji by zacząć dyskutować w tym temacie.

Skończmy może, bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Radzę ci się przyjrzeć twojemu pierwszemu postowi, bo solidnie strzeliłeś sobie w stopę. Film jest infantylny od początku do końca, ty piszesz "myślałem że to kicz dla dzieci bez mózgu " więc nie gustujesz w infantylnym kinie, a następnie piszesz, że ci się całkiem podobał. Rozumiem, że mogą się podobać np. efekty specjalne, ale żeby spodobał się film, w którym infantylizm się wylewa z ekranu, a czego się nie trawi, to... cóż... nie będę kończył.
Radzę zweryfikować swój gust i odpowiedzieć na pytanie co ci się podoba, a co nie, i na co możesz sobie pozwolić, a co już jest stratą czasu.

czy stwierdzenie ''nawet fajny film'' odbiera pan jako - ARCYDZIEŁO, IDEAŁ ITP bo chyba ktoś tu coś pojmuje na wyrost/???

użytkownik usunięty
Mothyff

Wyrażenie ''nawet fajny film'' odbieram ogólnie jako "lepszy od średniaka".

a ja to odbieram, że nawet ujdzie w tłoku,ot taki średniak, nic specjalnego, ...