PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133594}

Hellraiser: Hellworld.com

Hellraiser: Hellworld
2005
4,8 4,1 tys. ocen
4,8 10 1 4067
Hellraiser: Hellworld.com
powrót do forum filmu Hellraiser: Hellworld.com

Bardzo dobry!

ocenił(a) film na 8

Po strasznie marnej części siódmej, "Hellworld" jest jak odbicie od dna. I to bardzo dobre odbicie, nie spodziewałem się, że ten film będzie aż tak dobry. Od razu zwraca na siebie uwagę świetna kreacja Lance'a Henriksena. Dobry z niego aktor, szkoda, że tak rzadko go mam okazję oglądać. A wracając do filmu... Klimat po prostu niszczy! Historia jest mocno zakręcona, jak w "Inferno" czy "Hellseeker". Nie dajcie się zwieść młodej obsadzie - to nie jest kolejny kretyński horror dla amerykańskiej młodzieży! Szkoda tylko, że Pinheada i spółki znowu nie widać za dużo...

ocenił(a) film na 5
Malignus

Hmmm dośc łagodna recenzja z Twojej storny...
No mozę sam Lance'a Henriksen gra całekiem nieźle, ale tylko to, zaś Pinhead już nie jest taki sam jak był wcześniej, teraz tylko rąbie i obcina głowy...
Dla mnie film się nie podobał i bardzo się zawodłem że najnwsza z części Hellraiser jest najgorsza ze wszystkich !!!!!!!!!!!!!

nurgle666

hehehhe ech te komputerowe efekty w końcówce - jak koleś został pocięty - strasznie nierealne jak z Cube dosłownie :-))))))))))
nie ma rwania skóry na hakach ani litrów krwi (końcówka Cenobite'ów zbyt krótka gdy wykończali kolesia) ale czasu nie zmarmowałem i kumpel nawet zadowolony z seansu z lektorem czyli jest gut :-))))))))))