PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10037296}
6,3 25 tys. ocen
6,3 10 1 25463
6,2 57 krytyków
Heretic
powrót do forum filmu Heretic

Strata czasu.

ocenił(a) film na 4

Widziałem dzisiaj w kinie. Zwiastun wyglądał obiecująco, ale ten film to strata czasu.

ocenił(a) film na 3
kinomanpl

Dokladnie-  szkoda czasu.Bylam dzis 
Nie wiem dlaczego Hugh Grant wzial taka role 

ocenił(a) film na 4
margaret_bertowska

Robi wrażenie, jakby chcieli zrobić z tego filmu jakiś ambitniejszy horror z ciekawym wątkiem psychologicznym, ale nie dali rady i wyszło takie nie wiadomo co.

ocenił(a) film na 5
margaret_bertowska

A szkoda, bo był potencjał na lepszy film, gra aktorska spoko

ocenił(a) film na 3
paelex

Tak

ocenił(a) film na 3
margaret_bertowska

Nie udalo sie zrobic dobrego filmu Chcialam  w polowie wyjsc
Hugh Grant ostatnio nie ma  szczęścia do ofert?  Dziwne bo inni im starsi tym bardziej sa popularni . 
On może powinien grac politykow, dziennikarzy,   Moze jeszcze  cos sie zmieni  

margaret_bertowska

a ja byłam wczoraj, sala pełna ludzi, nikt nie wyszedł, słyszałam też jak ludzie wychodząc z kina mówili, że ciekawy i całkiem fajny.. więc albo byłyśmy na 2 różnych filmach, albo.. nie wiem. W każdym razie według mnie Grant zagrał świetnie, więc chyba ilu ludzie tyle opinii.

kinomanpl

A ja uważam film za udany i bardzo dobrze mi się go oglądało. Nie wiem czego Wy oczekiwaliście.. Chyba czas zejść na ziemię, albo pójśc na tego zje**nego klowna :)

ocenił(a) film na 4
Ren_89

Że co? Problem z tym horrorem jest taki, że wzięli Sue za niego ludzie, którzy wcześniej robili filmy właśnie na poziomie tego klowna. Próbowali zrobić coś ambitniejszego, ale nie wyszło. Teraz czekam na Nosferatu i po tym filmie wiele się spidziewam, bo to film reżysera "Czarownica: Bajka ludowa z Nowej Anglii". I tam pokazał, jak stworzyć ciekawą historię, budować klimat i napięcie. W "Heretyku" próbowano to zrobić, ale moim zdaniem nieudolnie.

ocenił(a) film na 4
kinomanpl

Miało być "wzięli się za niego ludzie". Cholerny inteligentny inaczej słownik w telefonie.