....u Żyda albo Murzyna a ten robi im test, tylko jak zwykle chrześcijanie i biały świr na tapecie.
Ależ nikt Ci broni zrobić filmu o wyznawcach Islamu i Żydach. Swoją drogą, Netflix ma dobre seriale w Twoim guście, polecam np. Kalifat czy Unorthodox.
Irytuje mnie gdy Netflix obsadza do roli Psychola który niby zabija albo krzywdzi w imię wiary , dla mnie to celowy zabieg łowienia głupców którzy uwierzą że tak postępuje człowiek wierzący i później wypisują takie swoje wypociny na temat jacy to katolicy są straszni albo chrześcijanie oraz że taki jest kościół itd...to celowy zabieg odwracania człowieka od Boga
Kościół katolicki sam sobie doskonale radzi w odwracaniu ludzi od Boga, filmy ani Netflix nie muszą pomagać. Poza tym pomyśl sobie, że jeśli ktoś stracił wiarę i odwrócił się od Boga, bo obejrzał fikcyjny film o religijnym świrze, to jak słaba musiała być jego wiara?
HM A to nie dlatego przypadkiem ludzie się odwracają od kościoła bo KSIĄDZ PROBOSZCZ zgwałcił jasia?!!! Jestem Katolikiem ale Boga mam w sercu! W kościele zaś gdzie się zacząłem wstydzić chodzić sam przed sobą sami pedofile i geje poukrywani pod sukienkami tak tak faceci w sukienkach to juz powinno budzić podejrzenie LOL! Pobudka mamy 21 wiek CZAS SIĘ OCKNĄĆ CIEMNOTO OTWÓRZCIE OCZY !!!
Zobacz Amerykę ....God Bles you....Ale ciebie nie czarnY i kulka w łeb od gliniarza ! Fałsz obłuda ,dlaczego nikt nie powie głośno ,Amerykanie wybili tyle czarnych co hitler żydów z tą różnicą że oni dalej zabijają ....Ciemny Naród Rasistów no ale ....God Bles You!!! Myślę że gdyby bóg istaniał nie pozwolił by zgwałcić jasia księdzu tylko wyrwał mu jajca a BZDETY typu dał nam wolną wolę i co jeszcze? Ma nerwy ze stali? co on tam medytuje i mówi jeszcze jasia mu wybaczę buhahha !!! STOP NAIWNOŚCI!!!
Tylko i wyłącznie kościół katolicki jest odpowiedzialny za to, że ludzie odwracają się od tej intytucji, więc nie mieszaj w to nikogo innego. Dziś kościół nie ma nic wspólnego z wiarą i Bogiem- od długiego już czasu to czysty interes i wyciąganie pieniędzy od naiwnych ,,wiernych,, . Kościół jest mistrzem kłamstwa i manipulacji, ale dość sporo ludzi już nie daje się nabrać..