5,1 11 tys. ocen
5,1 10 1 11374
4,5 11 krytyków
Hi Way
powrót do forum filmu Hi Way

DNO !!!

ocenił(a) film na 1

dno dna. beznadziejny film, w którym nie ma nic ale to nic śmiesznego, miała wyjść komedia a wyszedł im horror, nigdy więcej takiego badziewia, wytrzymałem 30min i miałem dość, nigdy więcej

ocenił(a) film na 1
Rauln1

podpisuję się pod tym co napisałeś, ja wytrzymałem 29 minut,

zachi_noy

niech ci panowie zostaną przy robieniu reklam,totalne gówno...........

ocenił(a) film na 1
Rauln1

po obejrzeniu calego... stwierdzilam ze to STRATA CZASU!!! a moglam w tym czasie powyrywac wlosy z nosa hahahah :D sorki :p

ocenił(a) film na 3
para_vosotros

Dokładnie ;P Byłoby to chyba o wiele ciekawsze xD
Ja obejżałem cały film, ale na końcówce już spałem jednym okiem :/
Reklamy z Plusa są fajne, bo są krótkie, a Hi Way to shit i tyle :/:/ Za długie i za głupie!
Nie polecam nikomu!
No chyba, że jako lek na bezsenność ;P

Rauln1

zajebisty film, inteligentny, tylko ze zrobiony wbrew oczekiwaniom glupiej publiki nastawionej na efekciarska, szybka komedie z chwytliwymi gagami

Pietia_6

ja oglądałem z przerwami bo nie dałem rady w całości. po obejżeniu uznałem film za kiepski. Usunąłem szybko z dysku. I nie wiem czemu teraz mam ochotę obejżec go jeszcze raz. Jak patrze na nich w tych reklamach to śmiac mi się chce. może naprawdę tak jak mówili twórcy trzeba obejżec ten film kilka razy. heh nie wiem. ale poczekam aż będzie w tv :) zaczne oglądac 2 raz i zobacze czy dalej mi się nie podoba czy może tym razem uśmieje się. bo wiem na czym miał polegac ich humor ale jakoś zrobili to zbyt przeciiągając. to miało się przeciągac ale bez przesady. to chyba humor nie dla mnie. ale śmieszy wielu ludzi jak zauważyłem czytajac komentarze. więcej jest tych których nie śmieszy ale jednak film jest skierowany do pewnej grupy odbiorców.