5,1 11 tys. ocen
5,1 10 1 11374
4,5 11 krytyków
Hi Way
powrót do forum filmu Hi Way

Kto się z tego nie śmieje śmiał się nie będzie a kogo to śmieszy śmieszyć będzie dalej. Film ten jest filmem robionym wedle zamysłu artysty czyli w tym przypadku "Kabaretu MUMIO" a nie pod publiczkę jak wiele innych produkcji. Takie filmy artystyczne mają to do siebie, że zazwyczaj albo się je ubóstwia albo są dla nas niczym. Czego nie trzeba tłumaczyć bo przykład mamy na tym blogu. Ja nie mówię tutaj kto jest kiedy głupi ani kto kiedy nie bo to niekoniecznie musi zależeć od inteligencji. Ja należę osobiście do tej grupy, która ubóstwia ten film. Jest to jedyny film, na którym popłakałem się w kinie (ze śmiechu oczywiście) ba ryczałem a nie płakałem. Wprawił mnie nawet w pewną nieporadność bo tak mnie to śmieszyło, że nie wiedziałem co robić i nie umiałem się opanować ze śmiechu ponieważ nie byłem przyzwyczajony do odbierania tak śmiesznych bodźców. Staram się właśnie zdobyć płytkę ze ścieżką dźwiękową, która jest również autorstwa "MUMIO" i bardzo mi się spodobała. To chyba pierwszy film po obejrzeniu, którego chcę kupić Soundtrack. To chyba tyle bo jak ktoś zrozumiał ten film to nie trzeba mu nic tłumaczyć a ci, którzy nie zrozumieli zrozumieć nie zrozumią ;P