PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33861}
7,2 24 tys. ocen
7,2 10 1 24458
6,5 12 krytyków
Hidalgo - ocean ognia
powrót do forum filmu Hidalgo - ocean ognia

a jak dla mnie to nudny jak flaki z olejem , denny bardzo, marna produkcja telewizyjna

ocenił(a) film na 9
phil_anselmo

Jeżeli uważasz, że ten film jest "nudny", to znaczy, że sam jesteś gruboskórnym, pozbawionym resztek wrażliwści bawołem, który na dodatek nie potrafi obiektywnie wypowiedzieć się na temat filmu. No i jeszcze to dla dzieci... Taaak, nie ma co. To nawet lepsze niż dobranocka, hę? Współczuję Twoim dziecim, jeżeli kiedykolwiek będziesz je miał.
Pozdrawiam!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
phil_anselmo

Radziłabym Ci liczyć się ze słowami i pomysleć chwilę zanim znowu nazwiesz kogokolwiek idiotą. A nie mam żadnych wątpliwości, że tak się stanie bo jeżeli kogoś cechuje brak kultury to nie należy się spodziewać niczego innego, dlatego też Twoja wypowiedź nie robi na mnie żadnego wrażenia. Ach, i tak nawiasem to "obejrzą', pisze się przez "rz" a nie "ż". Poczytaj sobie jakiś podręcznik do gramatyki, napewno Ci nie zaszkodzi. A jak naprawdę masz z tym tak wielkie problemy, to zanim napiszesz coś na froum, poproś mamę, niech Ci sprawdzi...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
brianoconnor

Lady C- tak nawiasem mówiąc pisze się RZadki a nie Żadki!
Więc uważam że kolega słusznie nazwał Cię idiotką, skoro chcesz uczyć kogoś gramatyki, a sama popełniasz tak karykaturalne błędy. Tobie również można polecić słownik ortografinczy...

brayanoconor-nie dziwię się że wystawił byś temu filmowi 11/10 gdyż jesteś jakimś fanatykiem nie do końca udanej komercyjnej produkcji za szybcy za wściekli bądź innych filmów z marnym aktorzyną z Twojego filmu...
Z tym aktorem jedynie mogę polecić jako tako "timeline"-niezły film

Hidalgo do bynajmniej nie najlepszy film, autor tematu ma po części rację, film jest nudnawy ale to nie znaczy że zły, wystawiłem 6/10, średniak.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
BRAK_UZYTKOWNIKA

Encore - wskaż mi gdzie napisałam "rzadki" przez 'ż'. Jestem bardzo ciekawa...
A może po prostu to sobie wymyśliłeś?

ocenił(a) film na 10
BRAK_UZYTKOWNIKA

Encore mnie nazywasz fanatykiem filmów z "marnym aktorzyną" w roli głównej a sam z pewnością jesteś fanatykiem Titanica z totalnym kiepem w głównej roli.

Aha p.s. naucz się lepiej czytać i pisać bo nawet mojego nicka poprawnie nie przepisałeś. W tej sytuacji nie sądze żeby ktos taki miał jakiekolwiek pojęcie o filmach.

ocenił(a) film na 5
phil_anselmo

Ludzie!! Nie tak agresywnie!! Po co sobie wrzucać z powodu filmu?! To kwestia gustu. Każdemu sie podoba co innego..
Dla mnie ten film też byłby nudny i słaby... ale kocham konie, po prostu uwielbiam, i tylko dlatego oceniam ten film wysoko. Ale założyciela tematu całkowicie rozumiem, bo usnęłabym na filmie gdyby nie moja fascynacja Hidalgo :D. Nie lubie tez tego typu lzawo-nijakich filmow.

neshka

racja, troche zbyt agresywnie..
Ja lubię Hidalga i nie mam do niego żadnych przeciwskazań. Mało mnie też interesuje, komu się podoba, a komu nie.
Jednym podoba się z względu na fabułe, drugim ze względu na jednego ze swych ulubionych aktorów, jeszcze innym ze względu na konie. A jeszcze innym wogóle się nie podoba.
I o co tak się kłócić?
Założycielowi tematu film się nie podobał i spoko.

AnnaRose

brianoconnor masz zamiar porównywać titanica,świetnego filmu zdobywcy 11 oskarów z tym ścierwem pt za szybcy za wściekli który masz w ulubionych, to jakaś kpina chyba. Leonarda nie lubię a w titanicu miał moim zdaniem najlepszą rolę w życiu (chociaż ostatnio nieźle mu idzie-infiltracja, krwawy diament) tak czy owak jest on lepszym aktorem niż ten aktorzyna, którego analogiczny odpowiednik postaci jest w twoim nicku.

phil_anselmo

Jak dla mnie film dobry... nie rozumiem o co te spory... gusta i guściki :D:D

ocenił(a) film na 7
phil_anselmo

Film może genialny nie jest, ale zły tym bardziej. Świetne przygodowe kino. Uważam że warto go obejrzeć. Czy cały czas musimy oglądać tylko inteligentne filmy? Dla jednego ten film jest głupi dla innego świetny. po co te emocje? Naprawdę nie radzę się przejmować tak głupim argumentowaniem autora tmatu.

ocenił(a) film na 5
phil_anselmo

Trudno nie zauważyć, że to kino familijne w stylu "Walt Disney przedstawia" lub "gadający koń". Że "nudny jak flaki z olejem" to może przesada, ale z pewnością nie stanowi zbyt wyrafinowanej rozrywki, żadnych wątków naprawdę dramatycznych, zwrotów akcji, itd. za to trochę ładnych zdjęć.

phil_anselmo

Idealny film na niedziele! hehe