7,2 25 tys. ocen
7,2 10 1 24502
6,6 7 krytyków
Hidalgo - ocean ognia
powrót do forum filmu Hidalgo - ocean ognia

o północy

ocenił(a) film na 6

film przygodowy a dzisiaj o północy na tv1. Gratulacje... Takie rzeczy tylko w publicznej...

Rado101

I wlasnie za takie odpaly i marnowanie kasy na dawanie filmow po nocach mamy placic abonament.

użytkownik usunięty
guga_buzka

do tego dochodzi jeszcze odpal z eliminacjami ms 2014

ocenił(a) film na 10

co do MŚ to pretensje miej do naszego związku piłki który sprzedał prawa do el MŚ jakiejś prywatnej firmie, która chce śmieszne kwoty od tvp, aby ta mogła pokazać mecz

użytkownik usunięty
ZaX_filmweb

ta? a ja czytalem ze za prawa do jedengo meczu SportFive chce kilkaset tysiecy zloty, czytalem tez ze jakies przydupasy z "bitwy na glosy" dostaja po 300k, wiec mam prawo miec pretensje rowniez do c-i-p z TVP

ocenił(a) film na 10
Rado101

Dla takiego filmu zawsze warto czekać, nocka zarwana ale co tam

ocenił(a) film na 7
Rado101

Dokładnie! odpał jak nie wiem co. W sumie cieszyłem się na ten film. Pomyślałem - w końcu sobie obejrzę. Nie wiem czy dałem radę wytrzymać chociaż pół godziny...nie wiem kiedy zasnąłem:( Oczywiście pretensje mogę mieć tylko i wyłącznie do siebie, myślę jednak że takie filmy jak ten powinny być dostępne o wcześniejszej porze.

ocenił(a) film na 8
Rado101

Dokładnie a w dzień jakieś gnioty, obejrzałem i zadałem sobie to samo pytanie dlaczego w nocy? nie myślałem iż tyle osób podziela moje zdanie.