PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46528
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

7/10

ocenił(a) film na 7

Wiem, że film kierowany jest do grona nastolatków z gimnazjum, fabuła jest po prostu głupia i może razić sztuczna młodzież i przesłodzenie. Z drugiej strony czego się spodziewacie po musicalu skierowanym do 14-latków? Wiadomo, że taki film musi być lekki i dość prosty i dlatego śmieszą mnie Ci wszyscy którzy z oburzeniem dają 1/10 i oceniają jako najgorszą produkcje disneya. Rozumiem jakby to był musical niekomercyjny skierowany do dorosłej widowni. Ogólnie rzecz biorąc minusem tego filmu jest dość niski poziom, fabuła i gra aktorska (oprócz Ashley Tisdale). Na plus zaliczam oprawę muzyczną (wiem, że mega komercyjna, pop&dance ale jest dość dobra), choreografię i ten nierealistyczny klimat który ja kupuję. Ocena ogólna 7/10

Vilge

Uważaj bo tutaj nie można pochlebnie wyrazić się o tym filmie! Zaraz na Ciebie wsiądą. Mi też się całkiem HSM podoba, lubie takie luzne filmy.

opASH_Hell

PS. dla mnie też WIELKIM + jest Ashley Tisdale.

opASH_Hell

no to prawda, ja tam za HSm nie przepadam ale Ashley uwielbiam :P

ocenił(a) film na 6
Ashley_Tisdale

Ona to chyba z całego filmu jest najgorsza :P Albo tak dobrze zagrała ta jakże denerwującą i pustą postać, że teraz patrzeć na nią nie mogę. Sam film jak ktoś lubi coś lekkiego i wesołego jest ok. ŚMIEM powiedzieć, że jest lepszy niż inne filmy tego typu. 6/10

Angie_16

Ashley szczerze mówiąc miała w tym filmie najtrudniejszą rolę. Napewno ciężej jest zagrać wredną laskę niż słodką dziewuche. Ashley jest super!

ocenił(a) film na 6
Vilge

Pf całkiem fajnie tańczą przynajmniej,ja bym tak chciał umieć:P 6/10

ocenił(a) film na 6
Marcinekk

E tam, lepiej już chyba śpiewają niż tańczą ^^

użytkownik usunięty
Angie_16

no wiadomo że lepiej śpiewają ;)
taniec jest taki sobie :P