PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46528
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

Ile jeszcze powstanie części tych gniotów z zakusiem i waneską?

ocenił(a) film na 2
zapatrzona_w_slonce

4części na pewno doczekasz się w 2010, czy będzie ich jeszcze więcej, tego nikt nie jest pewien.

zapatrzona_w_slonce

W gazecie pisało, ze i HSM 5 będzie o.O (już przesada, dosłownie - 3 to za dużo :/ ) ale z innymi aktorami, w 4 już mają być chyba inni. Ale pewna nie jestem, więc prawdopodobnie 4 będzie bez gniotów ;)

cyzia5

A ja myślałam, że ironię wyczuwa się instynktownie.

ocenił(a) film na 1
_Emka_

Emka, ja też:)

<o rany, za krótki, no>

zapatrzona_w_slonce

Twórcy oficjalnie ogłosili że chcą nakręcic jeszcze 80 części, a ostatnia będzie nosiła tytuł ,,High School Musical 83: Witamy w Niebie"

ocenił(a) film na 3
zapatrzona_w_slonce

Nieee ... ma być 4 część? Chyba się załamie! Juz bym wolała zeby zrobili jakiegoś nowego Kubusia Puchatka .. a nie to ... masakra :D

ocenił(a) film na 1
zapatrzona_w_slonce

Jak patrze na tan film z tymi debilami to mi sie nie dobrze robi od nich same głąby.

xxpati8194xx

Ludzie, nie martwcie się przecież ma być jeszcze "HSM: Zaręczyny", "HSM:
Wieczór kawalerski", "HSM: Wieczór panieński", "HSM: Ślub", "HSM: Noc
poślubna", "HSM: Ciąża", "HSM: Problemy rodzinne", "HSM: Rozwód", "HSM:
Pogrzeb" i już będzie koniec katuszy...chyba że zrobią "HSM: Zombie"

ocenił(a) film na 1
jangru1804

Ja myśle, że między te "wieczory" i "Ślub" dadzą jeszcze 80 części typu "Zack odchodzi","Zack przychodzi","Vanessa odchodzi","Vanessa wraca do ZaKOOsia" itp, itd.... to jedna z najgorszych produkcji Disney'a, a przecież ma filmy mniej więcej na poziomie np. Opowieści z Narnii albo Księżniczka i żaba...

zapatrzona_w_slonce

czyli ktos w ogole to ogladal? szacun, ja bylem w somalii i afganistanie ale teraz zespol stresu pourazowego nabiera nowego znaczenia

ocenił(a) film na 1
frankie_w

High School Musical Zombie to by była niezła beka z tego. Wyobrażam sobie początek. Groby Srakusia, Faneśki, Aszlijki, Rajanka i innych. Płyty nagromne przebijają ich ręce i zaczyna lecieć Bad Romance Lady Gagi. A bohaterowie wykonują układ taneczny z tej piosenki. Oczywiście w rolę Gagi w tej piosence wcieliby się Srakuś. Hahaha. Co wy na to.

ocenił(a) film na 10
zapatrzona_w_slonce

Dobra, Zac i Vanessa są przesłodzeni. Ale od innych się odpierdzieldzielcie.