4części na pewno doczekasz się w 2010, czy będzie ich jeszcze więcej, tego nikt nie jest pewien.
W gazecie pisało, ze i HSM 5 będzie o.O (już przesada, dosłownie - 3 to za dużo :/ ) ale z innymi aktorami, w 4 już mają być chyba inni. Ale pewna nie jestem, więc prawdopodobnie 4 będzie bez gniotów ;)
Twórcy oficjalnie ogłosili że chcą nakręcic jeszcze 80 części, a ostatnia będzie nosiła tytuł ,,High School Musical 83: Witamy w Niebie"
Nieee ... ma być 4 część? Chyba się załamie! Juz bym wolała zeby zrobili jakiegoś nowego Kubusia Puchatka .. a nie to ... masakra :D
Jak patrze na tan film z tymi debilami to mi sie nie dobrze robi od nich same głąby.
Ludzie, nie martwcie się przecież ma być jeszcze "HSM: Zaręczyny", "HSM:
Wieczór kawalerski", "HSM: Wieczór panieński", "HSM: Ślub", "HSM: Noc
poślubna", "HSM: Ciąża", "HSM: Problemy rodzinne", "HSM: Rozwód", "HSM:
Pogrzeb" i już będzie koniec katuszy...chyba że zrobią "HSM: Zombie"
Ja myśle, że między te "wieczory" i "Ślub" dadzą jeszcze 80 części typu "Zack odchodzi","Zack przychodzi","Vanessa odchodzi","Vanessa wraca do ZaKOOsia" itp, itd.... to jedna z najgorszych produkcji Disney'a, a przecież ma filmy mniej więcej na poziomie np. Opowieści z Narnii albo Księżniczka i żaba...
czyli ktos w ogole to ogladal? szacun, ja bylem w somalii i afganistanie ale teraz zespol stresu pourazowego nabiera nowego znaczenia
High School Musical Zombie to by była niezła beka z tego. Wyobrażam sobie początek. Groby Srakusia, Faneśki, Aszlijki, Rajanka i innych. Płyty nagromne przebijają ich ręce i zaczyna lecieć Bad Romance Lady Gagi. A bohaterowie wykonują układ taneczny z tej piosenki. Oczywiście w rolę Gagi w tej piosence wcieliby się Srakuś. Hahaha. Co wy na to.