Możecie mi powiedzieć, dlaczego Gabriella płakała w tym filmie? Ja jeszcze nie oglądałam filmu
Kilka hipotez:
1. złamał sie jej paznokiec...
2. dostała okresu...
3. cos jej wlozyli i sie zaklinowało...
4. zgubil sie jej konik ktorego dostala od joli rutowicz...
5. zac, czy jakmutam okazal sie gejem...
6. zobaczyla sie w lustrze...
7. poprawila zakowi naciag rakiety i dostala w oko - cokolwiek to znaczy..
"cokolwiek to znaczy.. "
Dobrze wiem, co miałeś na mysli, pewnie, że wpakowal jej fiuta w oko, albo coś takiego.
Zgadzam się z twoją teorią numer 5. Przed filmem powiedział jej tą straszliwą prawdę i ta dopiero zajarzyła w tej scenie gdzie płakała bo zauważyła że Zac pieści się z jakimś chłopakiem, (Prawdopodobnie z chłopcem na posyłki) i ona nie mogąc znieść tego widoku zaczęła płakać. A bezduszny reżyszer zamiast sprawdzić o co chodzi, kazał kręcić bo chciał nadać filmu dramaturgii.
płakała dlatego ze musiała sie roztac z troyem,bo gabriella dostała sie na uniwersytet i nie mogła byc na zakonczeniu szkoły oraz wystawiac sztuki z pozostałymi.powiedziała przez telefon troyowi ze go kocha ale dłuzej tak nie moze zyc
po co pytasz?
obejrzyj film na www.3we.pl to się dowiesz...
a zresztą ona płacze w każdej części
1. w jedynce przy takiej superhipernudnej piosence co śpiewała sama i łaziła po korytarzach
2. w dwojce to samo tyle że nie po korytarzach tylko po ośrodku "Lava Springs"
3. w trójce to sama zobaczysz
PS: może widziałaś sceny za kulisami i płakała bo się dowiedziała że jest w ciąży z tym dałnem "ZaKusiem"(blebleblebleble!!!)