PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46528
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

Szok.

użytkownik usunięty

O ile dwie poprzednie części były fatalne, to 'trójka' jest tragiczna. jestem okropnie zawiedziona, że ten 'wspaniały' film nie został nominowany do którejś z kategorii nagrody: 'Złote Maliny'. Jak dla mnie zasługuje na to zaszczytne miejsce.
Pozwólcie, że wymienię w jakich kategoriach powinien dostać tą nagrodę, nie mówiąc już o nominacjach.

1) Najgorszy film - High School musical 3: Ostatnia klasa
2) Najgorsza aktorka - Vanessa Hudgens
3) Najgorszy aktor - Zac Efron
4) Najgorszy reżyser - Kenny Ortega
5) Najgorsza ekranowa para/duet filmowy - Zac Efron i Vanessa Hudgens
6) Najgorszy prequel, remake "zrzynka" lub sequel - High School Musical 3: Ostatnia klasa
7) Najgorszy scenariusz - Peter Barsocchini

Wedle mnie film ten zasługuje na siedem statuetek. Odpuściłam sobie dwie: najgorsza aktorka drugoplanowa i najgorszy aktor drugoplanowy, ponieważ nie byli, aż tak tragiczni jak Vanesska i Zacuś. Jestem wręcz oburzona, że 'High School Musical 3: Ostania klasa' nie został nawet nominowany w choćby jednej z tych kategorii.
Teraz czekam tylko na 'zjechanie' mojej osoby, a przez innych 'pochwalenie' mojego toku rozumowania.
Nie chcę nikogo obrazić, pisząc, iż HSM3 jest denny. To moje osobiste zdania, nikt nie musi się z nim zgadzać.
A co do zdesperowanych fanek HSM, Zacusia i Vanesski, nie przejmujcie się - z tej obsesji wyrośniecie. Ja kiedyś też nawet 'lubiłam' ten film (ale nie byłam jego fanką, żeby nie było, że jestem jakaś nie taka).
Pozdrawiam lub nie
Marlena