PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46528
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

Jeżeli ktoś czytał moja wypowiedź pod HSM1 to wie o co mi chodzi. Tak jak 1 i 2 film zanim trefił na ekrany był przereklamowany i stłamszony tymi artykułami papierniczymi itp. Ludzie żeby zarobić forsę zrobią wszystko ale ten film sam w sobie był/jest hitem ale inni chcieli go udoskonalić a tylko pogorszyli wszystko. Mnie to wkurza, ludzie też nie mówili o fabule i pewnego rodzaju przesłaniu ale o tym jak to "Zak efron jest taki i owaki" powiem jedno fuu. Db nie przepadam za efronem ale ten film i 1 cześć lubie bo uważam że maja cos w sobie.
Zgadzacie się?

ocenił(a) film na 10
nitishia

Tak prawda bardzo sensowna wypowiedź te filmy mają kontynuację są bardzo przyzwoicie połączone druga część mi absolutnie niepodeszła ale pierwsza i trzecia to taka ocenka przyzwoicie nawet taka szczęśliwa siudemeczka . Pozdrawiam wszystkich urzytkowników film web.

da428

Dokładnie. To że ktoś wymyślił trampki dla przedszkolaków z motywami hsm to tylko zarabianie kasy, lekka przesada.
Wiadomo, że szkoła nie jest taka cukierkowa, ale to przyjemny film o kończeniu liceum, rozstaniu z przyjaciółmi...a na sceny taneczne też miło popatrzeć ;)

ocenił(a) film na 1
nitishia

A jak i tak uważam, że ten film to gniot. Nieważne czy przereklamowany. Fakt faktem: fabuła oklepana, aktorzy marni i cukierkowi, piosenki w większości beznadziejne, nudna akacja, a raczej je brak. 1/10

Fudi_

Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie ;)