PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46530
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

Hej, czy to prawda, ze Zac Efron nie bedzie gral w 3 czesci HSM??????

ocenił(a) film na 10
Juleczka_Efron

Ja nic o tym nie słyszałam,mam nadzieję ze zagra:)

Juleczka_Efron

Niestety Zack nie zagra w 3 częsci HSM :( :(:(:(

Juleczka_Efron

Dobrze by było, gdyby nie zagrał, nie lubię go... Nie wiem, czemu nastolatki tak się nim podniecają xD

Carmen_ka

Czasem nie chodzi o podniecanie się Zac'iem ale o to, że głupio by było, gdyby w trzeciej części Troya zagra ktoś inny. Bez sensu zmieniać aktora grającego rolę Troya. Chyba, że postaci Troya nie będzie w trzeciej części... To co innego...

Domi_Nique

W tym, co piszesz jest trochę prawdy, ale on tak mnie wkurza, że aż odechciewa mi się oglądać HSM ;P

Carmen_ka

Z tego co ja wiem to zagra
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zac_Efron sami zobaczcie

Juleczka_Efron

czytałam, że zagra, Vanessa też ma grać!

Juleczka_Efron

Zac, tak samo jak Vanessa zagra w High School Musical 3.

ocenił(a) film na 2
Juleczka_Efron

obydwoje zagrają.... i tak ma być..:D:D zgadzam sie zgłosami że bez sensu jest zmieniać aktorów bo później bez sensu oglada sie film... a zresztą wszystko jest kwestią gustu...;P

rencia27

napewno Zac zagra w 3 czesci bez niego nie bylo by filmu.

Juleczka_Efron

Jak to nie zagra? Przecież jest jednym z głównych bohaterów, więc raczej musi. Chyba, że go uśmiercą :P. Ale patrząc na skomplikowaną fabułę tych filmów, raczej nie :).

ocenił(a) film na 6
Juleczka_Efron

Na pewno zagra, bo gdzies czytalam, ze juz wszyscy podpisali kontraktry xdd^^

Juleczka_Efron

Zac na 100 % zagra w trzeciej części High School Musical. Już się nie moge doczekać :]

Juleczka_Efron

przecież on z Vanessą są głownymi bohaterami więc gdyby któryś z nich nie zagrał to czy 3 część filmu w ogóle by dalej wypaliła że tak powiem ?;p
W końcu ile ten Zac ma fanek :D ja akurat jego fanką nie jestem ale w mojej szkole to większość go uwielbia xD
pozdro