Jak można mieć za żonę Scarlett Johannson i ją zdradzać i to z o wiele brzydszą dziewczyną ...
Scarlett w tym filmie wygląda jak babochłop. Taka fryzura, którą nosi 80% 50-letnich Polek, jest okropna.
Też nie podobała mi się jej stylizacja - krótka fryzura + męskie ciuchy pozbawiły ją kobiecości.
Myślę że charakteryzacja w tym filmie miała na uwadze raczej inne kwestie niż "kobiecość".
Jasne, ale ciężko ogląda się kobietę, która wygląda - jak to ktoś wyżej zauważył - jak babochłop.
nosi to co lubi, ona się sobie podobała w krótkich włosach, nazywanie kobiety "babochłopem" jest poniżej krytyki i świadczy jedynie o wyrażającym takie "opinie".... z innej perspektywy - "męscy mężczyźni" noszą w waszym świecie 24 na 7 garnitur? żaden nie nosi wygodnych ubrań, a odnosząc do filmu - główny bohater nie wybiera wyciągniętych, ciepłych, komfortowych swetrów -> dokładnie jak ona... żenada: mi się nie podoba fryzura głównej bohaterki, więc jak może się komuś podobać, jeśli ja wolę kobiety z długimi włosami, to dla każdego kobieta w krótkich jest babochłopem! -> dokłądnie! tak działa świat, gusta i różnorodność :D polacy na filmwebie jak zawsze niezawodni w swojej tolerancji i szacunku :D <3
Ojojoj, ale brzydkie słowo "babochłop". A fuj! A tak serio, oburzyłaś się, jakby to co najmniej było słowo na "k". Więcej luzu i dystansu proponuję.