Hiszpańska intryga

Águila roja, la película
2011
6,4 1,2 tys. ocen
6,4 10 1 1188
Hiszpańska intryga
powrót do forum filmu Hiszpańska intryga

:)

użytkownik usunięty

Zarówno serial jak i film na europejskie warunki bardzo dobry

to i film jest jakiś, poza serialem?

W jaki sposób film jest powiązany z serialem? Da się obejrzeć najpierw film, ewentualnie dopiero potem serial i załapać o co tam chodzi?

MikeParcero

Spokojnie. Film jest luźno powiązany z serialem. Tj. postacie są te same, jednak treść jest zupełnie inna.
Jedyny problem mogą sprawić związki pomiędzy postaciami. Tutaj, niestety, trzeba zaciągnąć tzw. języka bądź obejrzeć w pierwszej kolejności serial.

ocenił(a) film na 7

Tak! Film bardzo dobry. Łapiący za serce epizod z chłopcem - jak ten aktor się nazywa???
Ale najlepszy fragment - rozmowa Sátura z koniem. Rewelacja haha:)

Polecam:)

ocenił(a) film na 9

Ocena jaką tutaj zobaczyłem nie była zachęcająca, ale po obejrzeniu filmu dałem 9/10. Rewelacja. Świetnie zagrane postaci, stroje, sceneria. Zachęca do obejrzenia serialu.

Również polecam, coś dla fascynatów filmów przygodowych :)

użytkownik usunięty
daniel_huras

Masz rację :)

Rewelacja 10/10 ! . Świetnie zagrane postaci, stroje, sceneria. Zachęca do obejrzenia serialu.
fajna akcja, klimat, zagadki i intrygi, a do tego piękne kobiety i waleczny CZERWONY ORZEŁ !

ocenił(a) film na 4

zgadzam się z wami ten film pokazuje prawdziwe uczucia, przeżycia jakie doświadcza rodzic kiedy jego pociecha została skrzywdzona, film jest extra ;)

użytkownik usunięty
zzzzzi

Dobry opis, ale jest tutaj coś więcej niż tylko przeżycia jakie doświadcza rodzic kiedy jego pociecha została skrzywdzona,
o tym może się tylko dowiedzieć odbiorca, i sam tworzyć w głowie opinię :)

ocenił(a) film na 4

;) nie zapomniane przeżycia się doświadcza oglądając ten film ;)

użytkownik usunięty
zzzzzi

Oj, tak, i taki film zasługuje na pełną 10 :)
nigdy się nie nudzi, mogę go oglądać setki razy :)