Hiszpańska intryga

Águila roja, la película
2011
6,4 1,2 tys. ocen
6,4 10 1 1188
Hiszpańska intryga
powrót do forum filmu Hiszpańska intryga

Dramat

ocenił(a) film na 2

Film puka w dno od spodu.

Scenariusz nie trzyma się kupy - on jest z niej zrobiony. Wypociny na poziomie kina klasy C ale tutaj niestety chyba na poważnie, a nie z przymrużeniem oka.

Było kilka momentów tak idiotycznych, że aż śmiesznych ale poza tym jak już pisałem dramat.

Nie wiem skąd te wszystkie zachwyty, pianie i spuszczanie się nad tym filmem. To chyba tylko negatywnie świadczy o autorach postów.

użytkownik usunięty
doodie84

Nie będę pisał nic więcej, zobaczyłeś film, i gryziesz się z innymi którzy zobaczyli serial i kontynuację - czyli film, ty tylko starasz się wmawiać innym że znasz się na filmie, niestety, czając to co masz w profilu, chyba chłopie z h*ja spadłeś.

ocenił(a) film na 10
doodie84

Nie znasz się

ocenił(a) film na 10
doodie84

Z całym szacunkiem użytkowniku,ale to,że ci się film nie podoba,to nie znaczy,że masz go amatorsko krytykować. Najlepiej sam nakręć film,który trafi akurat w twoje gusta. -.-"

ocenił(a) film na 2
Punciek

To, że mi się film nie podoba znaczy, że mogę go amatorsko krytykować. Tobie się podoba i możesz się amatorsko zachwycać.
Nie jestem twórcą filmów więc ich nie kręcę. Wrzuta na poziomie "nie podoba ci się samochód - zrób lepszy".