Oczywiście to jest najlepszy film jaki oglądałam do tej pory!!!
Jest świetna gra aktorska mam na myśli David'a Janer'a intryga itp mi bardzo się podobał i mogę do niego wracać co chwilę.....
odradzam ten film jest zwyczajnie tandetny i sztuczny że aż oczy bolą, więcej pisać mi się nie chce bo robiłem to już w innym wątku.
Witaj Adam, i czy warto obejrzeć film ?
Na pewno warto, wiem że uwielbiasz akcję, w filmie jest ona w 80 %, ciągle tytułowy bohater Czerwony Orzeł walczy ze strażnikami komisarza, oprychami, jak i również z twardszymi przeciwnikami jak Kozak, czy Muszkieter, różną bronią, od własnych umiejętności ze wschodu stylu ninja po katanę, włócznię jako nowa broń w filmie czy elementy otoczenia.
Jest też wiele wątków intryg, jedna wielka - spisek na życie która Hiszpanii, dylematy pozostawione z serialu, czy zagadki, nowe wyzwania, decyzje, film pełny pozytywizmu.
Od samych minut filmu do końca czeka na widza pełny folklor niespodziewanych zdarzeń, zwrotów akcji, nieoczekiwanych wypadków, jest i spowolnienie tępa, jak i również potężna dawka adrenaliny która wyrywa z fotela, a to wszystko dostarcza " Águila Roja, La Película " :)
Czy warto, bardzo, polecam film :)
Ale czy wpadnie ci do gustu, zależy tylko od ciebie, zobacz i oceń potem :)
Pozdrawiam :)
Ok, dzięki, naprawdę polecam film i serial :)
Miłego seansu, i pamiętaj musisz się ze mną podzielić wrażeniami :)
Widzę że pełno cię w każdym temacie :)
Film mnie jakoś szczególnie nie urzekł .
Najfajniejszy z tego filmu jak dla mnie był ksiądz :P
Hehehe, tak wyszło :)
Ale fajne że go widziałeś, ale to że cię nie urzekł, wszystko wyjaśnia, nie widziałeś serialu który ma na razie 4 sezony,
tutaj jest wszystko od początku, a bieg wydarzeń inny niż w filmie.
polecam.
To zobacz, wszystko jest od podstaw, cała historia :)
W tedy inaczej ocenisz film :)
Jest fałszywy Kardynał, jest też spisek, i więcej ludzi z fałszywymi zamiarami zabicia króla i Czerwonego Orła.
Zagadki, intrygi, morderstwa i wyśmienite akcje Orła...w podwójnej liczbie ;)