16 maja 2012 roku o godzinie 20.00 będzie moża obejrzeć film z "Czerwonym Orłem"
na kanale TV Puls.
http://www.novela.pl/czerwony-orzel-hiszpanska-intryga-w-tv-puls/
Witam cię Fanko Czerwonego Orła, wiem o tej wspaniałej nowinie, aż mnie duma rozpiera, ale dzięki ci za te świeże informacje bo zapomniałem na którym kanale to leci, teraz wiem, bo pięknie z twojej strony że to odświeżyłaś,
zachęcam wszystkich - nie tylko fanów, każdego zainteresowanego do zobaczenia tego seansu, NAPRAWDĘ WARTO !!!
Pozdrawiam cię :)
A mam jedną uwagę na filmwebie pisze że film idzie 2h a na pulsie z tego co kojarzę to chodzą reklamy a film idzie od 20 do 22 więc zaś będzie skrócony film tak jak serial????
Mam nadzieje , że film nie będzie skrócony . Zresztą sami zobaczymy;);) Pozdrawiam;)
Oby nie było żadnych wycinek, mam nadzieję na pełny oryginał i to równe 2 h i 13 minut :)
Ale pozostają nam przypuszczenia :)
słusznie doczekamy się tego już 16 o 20.00 :)
W telegazecie jest napisane że film ma trwać do 22:30 więc mam nadzieję że jednak będzie pełna wersja... :)
Dokładnie, masz teraz już po fakcie rację, bo trwał do 22.17, potem reklamy i następny film :)
czyli film w sumie trwał niecałe 2 h :)
Pozdrawiam :)
Leon czyli w filmie nie było żadnych wyciętych scen albo skróconych tak jak serialu???? Ba jak było to ściągam po hiszpańską wersję.
Nie było nic wyciętego :)
Jak i Hiszpańska oryginalna wersja, tak emitowana na TV Puls w Polsce zawierała wszystkie sceny klatek :)
Dlatego było Pegi +16, było tam krwawo, i golizna Beatriz, którą podziwiam, no nie ma nic wyciętego :)