6,9 128 tys. ocen
6,9 10 1 128477
5,1 19 krytyków
Hitch: Najlepszy doradca przeciętnego faceta
powrót do forum filmu Hitch: Najlepszy doradca przeciętnego faceta

Dawno się nie uśmiałem jak na tej komedi bardzo dobra i niezła obsada jak dla mnie.Film godny polecenia i obejrzenia nprawde warto

ocenił(a) film na 5
pogromca20

Sory, ale nie wiem co tam było śmiesznego, możesz mi powiedzieć? Bo ja nie uśmiałem się ANI razu.
I tak w ogóle - zgredem nie jestem, jak zapewne byście chcieli mnie nazwać, mam poczucie humoru i to spore - ale w tym "filmie" śmiesznego nie było NIC!

ocenił(a) film na 8
Daniello_

Sorry Zeus, ale może jesteś zgredem?? Tylko Ci się wydaje, ze nie jestes? Bo film się podoba wiekszości. A to, że Tobie nie, to Twoja sprawa....

ocenił(a) film na 8
Daniello_

HEHew to zależy jakie masz poczucie humoru moze ciebie bawi beznadziejny jak dla mnie angielski humor :) Może film ci sie nie podobać ja to rozumoiem ale gdyby było tak jak piszesz zę masz poczucie humoru to bys się na tym filmie napewno pośmiał.JA go oglądałem ze swoją dziewczyną topoprostu z tego gościa co wyczyniał to boki zrywałęm ,Może ta komedia jest dla ciebie za trudna do zrozumienia

ocenił(a) film na 8
Daniello_

HEHew to zależy jakie masz poczucie humoru moze ciebie bawi beznadziejny jak dla mnie angielski humor :) Może film ci sie nie podobać ja to rozumoiem ale gdyby było tak jak piszesz zę masz poczucie humoru to bys się na tym filmie napewno pośmiał.JA go oglądałem ze swoją dziewczyną topoprostu z tego gościa co wyczyniał to boki zrywałęm ,Może ta komedia jest dla ciebie za trudna do zrozumienia