Że tak kontrowersyjnie zaczne ;] Mam pytanie: Co sądzicie na temat dyskusji którą prowadziłem z nie jakim Janko Bzykantem na forum Terminator: Ocalenie ? Oto i link:
http://www.filmweb.pl/topic/1093276/Wra%C5%BCenia+po+trailer...
Główną przyczyną naszego sporu były rzeczywiste powody postępowania Fuhrera przed i po objęciu urzędu kanclerza 3 Rzeszy. Jest tego troche do czytania, jeżeli jednak macie trochę czasu zapraszam do wyrażenia waszej opinii na ten temat. A zaczeło się od mojej wyp. z dnia 6 maja 2009 22:45 i odpowiedzi:
"Oświęcim i Rzesza... to nie było skutkiem idei nadczłowieka, ani nawet samego rasizmu. Tylko skutkiem przeprowadzenia reform - radykalnych, drastycznych i bezlitosnych reform gospodarczych. Ale bez faktycznej wiedzy historycznej, społeczeństwo skazane jest na 'humanistyczną' ideową papkę. " ...
Zapewne jesteś antysemitą, tak jak ja i dlatego uważasz, że Hitler nie był zły, ale pomyśl co ten zbrodniarz zrobił narodowi polskiemu.
Jantar hahahahah co to wogóle za temat? Hitler wcale nie był taki zły?! rozumiem, ze to prowokacja? Bo jak nie to masz niezłe wodogłowie.
Pewnie byś mu stopy mył za to jak by cie zamknal na tydzien bez jedzenia w obozie koncentracyjnym, a pozniej zagazował i spalił w piecu hahahah nie był taki zły ;)) kiepski żart. CHWDHitlerowi.