Pozwoliłem sobie zając wam trochę czasu. Dnia wczorajszego (11.11.2014) użytkownik
Kamilxxx09 w rozmowie z innym użytkownikiem (dowody na forum) zaproponował, że nie będzie
już trollował. Oczywiście skasował ten post, ale zaraz dopisał, żeby użytkownik z któym rozmawiał
poinformował ludzi by nie czepiali się Kamilka.
Dnia dzisiejszego (12.11.2014), oto rozmowa Kamilka z użytkownikiem Thorin:
thorin3
godzinę temu
Wiem,wiem. I znowu się zacznie na forum :)
w odpowiedzi na post: kamilxxx09
kamilxxx09
kamilxxx09
godzinę temu
Taa i wtedy będziemy wspominać tę przygodę pełną bitew :)
w odpowiedzi na post: thorin3
thorin3
thorin3
godzinę temu
W jakim sensie?
kamilxxx09
kamilxxx09
godzinę temu
Zgadnij :)
thorin3
thorin3
godzinę temu
BZT?
w odpowiedzi na post: kamilxxx09 z
kamilxxx09
kamilxxx09
godzinę temu
Tak to skomentuję: :D
thorin3
thorin3
godzinę temu
Czyli Bitwy Z Trollami-BTW :)
kamilxxx09
kamilxxx09
godzinę temu
no
thorin3
thorin3 godzinę temu
I tak będą kolejne BZT :)
Z rozmowy tej jasno wynika, iż Kamilxxx09 odnosi się do wszystkich z któymi kłócił się na tym
forum per "trolle". A sam chciał zawieszenia broni.
Postanowiłem to opisać i rzucić wam przed oczy, mam nadzieję, że zamknie to w końcu dyskusję
kto szkodzi temu forum.
Ale żeby nie było, że nie wrzucam nic na temat hobbita to wejdzcie na youtube na konto
60fpsgoodness tam sciagnijcie sobie wrsje 10803d trailera. Mysle ze swietny jest tego odbior w
takiej jakosci.
Wasz JBridges
p.s. MOŻE USZANUJMY TO FORUM I NIE ROZMAWIAJMY W OGÓLE Z UŻYTKOWNIKIEM KAMILXXX09 A ZAŚWIADCZAM, ŻE WSZELKIE SPORY UCICHNĄ.
Popatrzmy na twoje słowa:
"No niestety, ciemne masy będą pod warżeniem nawalanki i efektó klaskały uszami krzyczącz gromko jakie to ten Tolkien jest wspaniały i jakie bitwy wymyślał..."
Równie dobrze ja moge wziać to za prowokację, bo myślę, że odnosi się to do mnie i do innych fanów na tym forum. Ale nawet nie odpisywałem na ten post, bo nie jestem tobą, żeby latać po forum i wszedzie doszukiwac się prowokacji. Człowieku, to juz pod obsesję podpada.
Ej dzieciaki, dzieciaki. Zaczynacie mnie nawet już bawić. Wchodzę na forum i wiem , że mnie nigdy nie zawiedziecie. Mam niezły ubaw. Uwierzcie mi już nikt nie wie o co wam chodzi i kto na kogo jest wściekły. Tak tylko piszę żeby było jasne jak to śmiesznie wygląda z tej strony.:):):)