PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249740
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Tutaj Fabian,x, dzisiaj wam o powiem o potęznym hobbitcie Biblo Baggins Lord i Pogromca 1 orka .
Biblo baggins przyjumje w tych filmach role czegoś dziwnego podobnego do hobbita tylko x3 bardziej
owłosionego który przemieża swiat aby uratowac Barta ponieważ ten zgubił kawałem plastiku tylko
po to żeby zabic smauga. Biblo to anarchia w tym filmie. Jak można dac 30 letniego faceta którygra
50 letniego faceta ???? Bilbo to jest rudas i nie ma prawa byc głownym bohaterem w filmiach w
których kiedyś sie zakochałem [ bez skojarzen ] jednak to już minelo bilbo moim zdaniem to przesada
!!! konczę temat ;)

ocenił(a) film na 3
xFabianQx

Biblo...heheheheh

JBridges

Bilbo Będzię zły że hej !!!!

ocenił(a) film na 3
xFabianQx

Kamilxxx09 załozyłeś alterkonto, zrobiłeś mnóstwo błędów tylko po to żeby kolejna wojenkę tu zacząć?

ocenił(a) film na 10
JBridges

Jaki Kamilxxx09?? On by krytykował Hobbita? Zastanów się przez chwilę. To nie boli.

ocenił(a) film na 3
Kjcdudbjsdv

Dywersja, nie skumałeś? A piszesz mi bzdury że myslenie nie boli.

JBridges

Ciebie jednak boli Miśku.

JBridges

Sam prowokujesz, straightlines. Znowu zaczynasz.

kamilxxx09

To nawet wygląda na twoje multikonto. Mnóstwo błędów. Chyba już miałeś dość tej ciszy i wywołujesz wojny.
I co chcesz w ten sposób udowodnić? Że Hobbit to arcydzieło? Kamil, mój drogi, to można zrobić inaczej. Może przeprosisz wszystkich i pogodzimy się, bo w ten sposób nic nam nie zrobisz.

xakis

Każdy film ma wady ale trzeba tak Hobbita hejtować ???

xakis

Wypraszam sobie. To ty zjawiłeś się wówczas, gdy pojawił się ten cały Fabian, więc.. sam się wkopałes. Ja nie zakładam takich durnych tematów.

xakis

Wypowiedź : [ Z racji tego że nie moge już robic tematów to macie : Oto Smaug pogromca motyli zabił tysiące motyli. Smaug to przesada jak czerwony smok może ziec ogniem
jak najarany pijak ??? Moim zdaniem Jego skóra [ niby nie do przebicia ] jest miekka i tak właśnie jest. Nie
wiem czego ci krasnoludzi sie boją w końcu Ptaszka który obódził Smauga czy Smauga ja już nie mam
cierpliwości i podejrzewam że Ptaszka . Smaug mi bardzo przypomina Wiślackiego Smoka. Ja nie wiem o
co tu gra Smaug tak naprawdę niby jest nie pokonany łał IMPOSIBLE a tak naprawde Jest Miękki jak
opłatek. A oni prubują go strzelac jakimiś strzałami albo jakimiś ESXCALIBURAMI jednak najbardziej mnie
zachwyciła scena gdzie Bart Wzioł Kawałek Plastiku strzelił w Smauga i odbiła się i zginoł ja nie moge
Moim Zdaniem Smaug To jest Anarchia i coś totalnie głupiego tego smoka trzeba tępic a nie lapac sie jak
motyl którego on złapał moim zdaniem Smaug powinienen wyglądac jak Voldemord Tylko ze skrzydlami i
caly filetowy [ taki pekaz ] Smaug jest nie dopracowany i nie fajny nie polecam byc fanem Smauga.... Wiem
że nie pisze poprawnie ortografi itp. ale sie spieszę ! Pozdrawiam Fabian -.o I jeszcze coś Smaug to jest
kicia jednorożek w przebraniu spider mana... NQ

JBridges

JBridges nie życzę sobie abyś mnie uważał za multi konto kamilxxxa.

xFabianQx

A mój na zielony ;]

xFabianQx

I to jest pan, który w końcu zrobił porządek.
Jego tematy są tak inteligentne, że aż on sam się nimi zadziwia.
Osobiście mam kontakt z Fabianem, a on zawsze opowiada mi ciekawe historię o Hobbicie.
UWAGA.
Żadna moja wypowiedź to nie troll i przeważnie jestem człowiekiem poważnym.

ocenił(a) film na 4
xFabianQx

Mój wskaźnik surrealizmu pomału przechodzi na czerwony obszar.

Anthrax91

Haha padłem :D

xFabianQx

buahahah... WYCZUWAM KOLEJNY CIEKAWY WEEKEND....

sentia

Jara cię to, prawda?

xFabianQx

Skisłem.