Czy w tym filmie dodatkowo dodali armię Saurona do tej bitwy, czyli będzie - Orkowie z Dol Guldur + Armia goblinów i wargów z książki. Czyli jedną dowodzi np Azog a drugą Bolg. Czy może PJ po prostu zamienił armię goblinów z książki na tych z Dol Guldur. Jak to jest?
I swego czasu chyba była też mowa o pająkach w armii Dol Guldir...
Ale na tę chwile jest za wcześnie na gdybanie. Na pewno będzie spektakularnie.
Szkoda że nie będzie trolli, bo to one budziły największy postrach na polu bitewnym.
ja niestety myśle że nie bo wtedy ich najwięcej było w mordorze i w górach mglistych a atakowały gobliny z gundabadu
i ewentualnie z morii
oj faktycznie no nie ważne ale mi różnica prawie miesiąc temu ktoś podniósł temat ehh... ja przynajmniej nie trolluje jak ty straightlines
eh straightlines nie kompromituj się jesteś i tak żałosny a może mam tu przysłać calays beleif eh... sorry przez ciebie one w ogóle tu nie wchodzą jesteś żałosny kasiadobrawa z twojej winy odeszła stąd
Zgłaszany to ty jesteś jak zwykle. Usunięcie nas tylko będzie świadczyć o głupocie adminów. Zresztą świadczy o nich to też że ty, kamil i jego przydupasy wciąż egzystujecie na froach :()()()(
Buhahahaha przez was sporo użytkowników ze tego forum odeszło
kasiadobrawa ,majeranek , belief , calays też już rzadko bywa śmiesz coś jeszcze mówić
Niech blokują filmweb. Przypominam że to ty zacząłeś odpowiadać na moje posty, rozkazywać mi i obrażać, więc jeśli mają kogoś namierzać to ciebie.
Ach tak ja zacząłem chyba ty zacząłeś nie było cie tu dziś a nigdy przedtem czyli jawnie się przyznałeś iż to są twoje multikonta pierwszy nazwałeś mnie Denisem a to jest nękanie w internecie więc albo do miesiąca sytuacja się tu zmieni albo ja coś z tym zrobię
"pierwszy nazwałeś mnie Denisem" - uważaj bo padnę ze śmiechu. 3/4 przesiadujących userów jeśli nie wszyscy potwierdzą że jesteś denisem.
Ja już skończyłem tą rozmowę i wszelkie inne z twoimi multikontami i nie bądźcie ździwieni jeśli do waszych drzwi zapuka policja bo zaczynacie popełniać przestępstwo nękania w internecie główny powód poważne już obrażanie kamila
Grozisz mi nie ładnie smarkaczu taki kozak w necie spotkaj się ze mną na żywo w necie tylko dzieci podskakują
What??? Sam mi groziłeś a teraz szczekasz. Kolejny hipokryta filmwebowy. Widać jakie są twoje zainteresowania - przemoc. A przemocy dopuszczają się tylko zjełopowani menele, którzy mają ubytki w intelekcie.
Taki z ciebie twardziak w necie a w realu nie pisnął byś słowa, bo musiałbyś zajrzeć do neta i kopiować czyjeś posty.
"froach" naucz się pisać bo w podstawówce nie będą dla ciebie tak litościwi więc póki w przedszkolu wyciągnij z tego dobre wnioski
Te, które goniły przez chwilę Radagatsa uciekającego z Dol Guldur w AUJ? O pająkach w B5A też myślałem. Ale to już by chyba było za dużo. I, moim zdaniem, lepiej, żeby bitwa nie przycmiła tej na Polach Pellenoru, bo tamta była jednak ważniejsza.
Będą o wiele, wiele większe niż te w AUJ , będą walczyć z orłami, a poza tym one były w książce "Hobbit" ;) - tu jest o nich http://lotr.wikia.com/wiki/Bat
Gobliny + Wargowie + Krasnoludy z Gór Błękitnych + Elfy + Ludzie z Dali?... czy też piątą armią była armia orłów?
Nie. Przez 90% czasu trwania bitwy walczyło 5 armii: orkowie, wargowie, elfy, krasnoludy i ludzie z Esgaroth. Tylko na sam koniec pojawiły się orły i Beorn.