PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249734
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Bitwa pięciu armii

użytkownik usunięty

Czy w tym filmie dodatkowo dodali armię Saurona do tej bitwy, czyli będzie - Orkowie z Dol Guldur + Armia goblinów i wargów z książki. Czyli jedną dowodzi np Azog a drugą Bolg. Czy może PJ po prostu zamienił armię goblinów z książki na tych z Dol Guldur. Jak to jest?

ocenił(a) film na 7

Orki i gobliny + wargi będą jedną armią.

użytkownik usunięty
lost24

Zajebiście.

+ nietoperze giganty

ocenił(a) film na 9
obleh

I swego czasu chyba była też mowa o pająkach w armii Dol Guldir...
Ale na tę chwile jest za wcześnie na gdybanie. Na pewno będzie spektakularnie.

khazad7_2

Fajnie taki zmasowany atak pająków może wyglądać w szczerym polu.

użytkownik usunięty
obleh

Szkoda że nie będzie trolli, bo to one budziły największy postrach na polu bitewnym.

Nie jestem tego pewny. Mogą się pojawić.

obleh

ja niestety myśle że nie bo wtedy ich najwięcej było w mordorze i w górach mglistych a atakowały gobliny z gundabadu
i ewentualnie z morii

miki1419

odpowiadasz na post z 5 stycznia 2014 !

LobeliaSakvil

odpowiadasz na post z 17 czerwca 2014 !

GangDzieciNeo_Kacper

oj faktycznie no nie ważne ale mi różnica prawie miesiąc temu ktoś podniósł temat ehh... ja przynajmniej nie trolluje jak ty straightlines

LobeliaSakvil

Co jak co ale tu trollują tylko multikonta denisa czyli ty i kamil.

GangDzieciNeo_Kacper

eh straightlines nie kompromituj się jesteś i tak żałosny a może mam tu przysłać calays beleif eh... sorry przez ciebie one w ogóle tu nie wchodzą jesteś żałosny kasiadobrawa z twojej winy odeszła stąd

LobeliaSakvil

Z twojej winy, bo tyś multikontem.

GangDzieciNeo_Kacper

Święta racja Kacprze!

GangDzieciNeo_Adam

Znalazło się alterkonto

GangDzieciNeo_Kacper

Wypierpapier stąd założyłeś dziś kolejne multikonta a i jeszcze jedno jesteś upośledzony

LobeliaSakvil

To są moi bracia hipokryto! Nudzi ci się? Oskarżasz kogo popadnie nie wiadomo po co, na co.

GangDzieciNeo_Kacper

Bracia ? jesteś żałosny kolejne alterkonto zgłoszone

LobeliaSakvil

Zgłaszany to ty jesteś jak zwykle. Usunięcie nas tylko będzie świadczyć o głupocie adminów. Zresztą świadczy o nich to też że ty, kamil i jego przydupasy wciąż egzystujecie na froach :()()()(

ElderEngineer

Buhahahaha przez was sporo użytkowników ze tego forum odeszło

kasiadobrawa ,majeranek , belief , calays też już rzadko bywa śmiesz coś jeszcze mówić

LobeliaSakvil

To dobrze bo kto by chciał przebywać z takimi mózgami jak kamil i deniss...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
LobeliaSakvil

Niech blokują filmweb. Przypominam że to ty zacząłeś odpowiadać na moje posty, rozkazywać mi i obrażać, więc jeśli mają kogoś namierzać to ciebie.

ElderEngineer

Ach tak ja zacząłem chyba ty zacząłeś nie było cie tu dziś a nigdy przedtem czyli jawnie się przyznałeś iż to są twoje multikonta pierwszy nazwałeś mnie Denisem a to jest nękanie w internecie więc albo do miesiąca sytuacja się tu zmieni albo ja coś z tym zrobię

LobeliaSakvil

"pierwszy nazwałeś mnie Denisem" - uważaj bo padnę ze śmiechu. 3/4 przesiadujących userów jeśli nie wszyscy potwierdzą że jesteś denisem.

ElderEngineer

Ja już skończyłem tą rozmowę i wszelkie inne z twoimi multikontami i nie bądźcie ździwieni jeśli do waszych drzwi zapuka policja bo zaczynacie popełniać przestępstwo nękania w internecie główny powód poważne już obrażanie kamila

LobeliaSakvil

Nie bądź zdziwiony jak okaże się, że znikniesz z filmwebu.

ElderEngineer

Grozisz mi nie ładnie smarkaczu taki kozak w necie spotkaj się ze mną na żywo w necie tylko dzieci podskakują

LobeliaSakvil

What??? Sam mi groziłeś a teraz szczekasz. Kolejny hipokryta filmwebowy. Widać jakie są twoje zainteresowania - przemoc. A przemocy dopuszczają się tylko zjełopowani menele, którzy mają ubytki w intelekcie.

ElderEngineer

I mówi to osoba która wymieniła swoje wady znęczasz się psychicznie nad kamilem

LobeliaSakvil

Pisząc takie frazesy uciekasz przed prawdą.

ElderEngineer

Zamilcz dziecko teletubisie czekają idź nim się skończą

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
LobeliaSakvil

Taki z ciebie twardziak w necie a w realu nie pisnął byś słowa, bo musiałbyś zajrzeć do neta i kopiować czyjeś posty.

ElderEngineer

"froach" naucz się pisać bo w podstawówce nie będą dla ciebie tak litościwi więc póki w przedszkolu wyciągnij z tego dobre wnioski

LobeliaSakvil

Ty naucz się myśleć logicznie bo ci na razie to nie wychodzi.

prawie tak jak olifantów :)

użytkownik usunięty
beenewbeniu

Tych to już w ogóle... :D

ocenił(a) film na 4
obleh

Te, które goniły przez chwilę Radagatsa uciekającego z Dol Guldur w AUJ? O pająkach w B5A też myślałem. Ale to już by chyba było za dużo. I, moim zdaniem, lepiej, żeby bitwa nie przycmiła tej na Polach Pellenoru, bo tamta była jednak ważniejsza.

ocenił(a) film na 10
Banner

Będą o wiele, wiele większe niż te w AUJ , będą walczyć z orłami, a poza tym one były w książce "Hobbit" ;) - tu jest o nich http://lotr.wikia.com/wiki/Bat

ocenił(a) film na 6
Banner

Bitwa będzie wyjątkowo efektowna widząc co PJ serwuje do tej pory.

ocenił(a) film na 8
Banner

Według Serkisa Pelennor to jeszcze nic.

użytkownik usunięty
MatiZ_3

I oby miał rację :D

Gobliny + Wargowie + Krasnoludy z Gór Błękitnych + Elfy + Ludzie z Dali?... czy też piątą armią była armia orłów?

voltaire78

Orły to chyba 6, ale one pojawiły się niespodziewanie.

ocenił(a) film na 7
voltaire78

Ludzie z Esgaroth byli sprzymierzeni z Elfami, więc stanowili jedną armię.

lost24

Nie. Przez 90% czasu trwania bitwy walczyło 5 armii: orkowie, wargowie, elfy, krasnoludy i ludzie z Esgaroth. Tylko na sam koniec pojawiły się orły i Beorn.

lost24

nie to były dwie inne

lost24

dal i elfowie leśni to były dwie inne