PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249740
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Ten film to będzie raczej...katastrofa.
Sam trailer jest kiepski.
Jakieś kozy, sanie i piosenka Pippina (ta akurat była fajna).
Władca Pierścieni jest genialny, a nie to co ten "Hobbit".
Władca to nie jakiś krasnolud w beczce. Nie jakaś "czarna strzała". Nie jakiś Radagast.
Nie jakiś kiczowaty romans. Już nawet nie powiem o tym, że Hobbit jest strasznie przeciągany.
Władca tego nie ma i wszystko w nim jest lepsze (moim zdaniem) od Hobbita (chodzi o filmy). No
może z wyjątkiem muzyki, która jest na równi. Boję się jaki kicz zrobią w trzeciej części. Może okaże
się, że Legolas jest taki lekki i potrafi skakać po chmurach. Nie jestem trollem, a to jest wyłącznie
moja opinia i jej nie zmienię.

Pallado

Nie :) Spokojnie. W NP mieliśmy kilka utwór z Lotra, bo wiadomo - kilka tych samych lokacji np. Shire czy Rivendell. Ale tutaj możemy liczyć na coś naprawde fantastycznego.

ocenił(a) film na 6
Pallado

Właściwie, to chyba do tego zwiastuna nie ma dobrej muzyki. Zlepki które pokazano trudno połączyć jednym motywem. Na pierwszym zwiastunie mogli się skupić na jednym temacie. A te wózki to typowy hollywood. Ja zawsze preferowałem więcej klimatu, mniej nawalanki, dlatego najbardziej w lotrze lubiłem drużynę, a w hobbicie niezwykłą podróż. Ale na klimat jedynki bym nie liczył. Bardziej na wymieszanie powrotu króla i pustkowia.

pemmil

Ten klimat z NP też może się pojawić w jakimś momencie ;)

xakis

chej

ocenił(a) film na 7
nemo898

koniec tematu

realowiec

o nie było tam tyle komentarzy ;(

ocenił(a) film na 7
nemo898

twój najlepszy temat :(

realowiec

zaloze nowy

ocenił(a) film na 7
nemo898

spoko tylko teraz normalny

ocenił(a) film na 5
xakis

Nie wierzę w to, że ten HOBBIT będzie gorszy od pozostałych.
To musi być genialny film. Nie wiem, co widzisz złego w zwiastunie.

xakis

Ogólnie to ciężko powiedzieć czy to będzie dobra część czy zła. Na razie dostaliśmy teaser, który przedstawia wczesną wersje filmu. Jak to wyjdzie w praniu to... no cóż, nie wiem jak to powiedzieć. Ja oczekuje od filmu dobrych scen walki, dobrej muzyki (W PS coś tam brzęczało ale jakoś nie za bardzo zapadło w pamięci