PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249740
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Co jeszcze wymyślą...

użytkownik usunięty

żeby wycisnąć kasę od widzów?

ocenił(a) film na 6

Ale o co ci konkretnie chodzi? bo jeśli chodzi ci o ten durnowaty pomysł zrobienia z Hobbita trylogii, to zgadzam się z tobą całkowicie.

użytkownik usunięty
segl55

o to mi chodzi, jedna książka jeden film, a tu z 200 stron robią kilka części

ocenił(a) film na 6

Mnie też to denerwuje, ale wiesz Jack$onowi muszą się $ zgadzać, więc nie mogło być inaczej.

ocenił(a) film na 10

wymyśl coś, może też kiedyś zarobisz...

ocenił(a) film na 9

Masz problem? Człowieku to że ty nie masz sposobu jak zarobić to nie znaczy że inni nie mogą realizować swoich pomysłów. Saga Hobbita jest rewelacyjna nie mam jej nic do zarzucenia i zapewne nowa część też będzie Arcydziełem! Jak masz problem to napisz to warner brosa a nie żalisz się na forum i zaśmiecasz filmweba ta strona służy do wymieniania opinii na temat fimów a twój temat to jedynie głupie pytanie na które znasz odpowiedz.

pozdrawiam

piskorX

Popieram. Jak dla mnie mogliby to rozciagnac nawet o jeszcze 1 czesc, albo jakies spin offy robic, bo uwielbiam tego typu fantastyke i chetnie place za kino

ocenił(a) film na 9
maryou5h

Również popieram :)

piskorX

Dokładnie :)

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

hheheh Kamil witaj :-)

piskorX

niezła próba...

ocenił(a) film na 9
sentia

Nie rozumiem do końca twojej wypowiedzi jeśli możesz to poproszę rozwiń ją nieco. Bym mógł ją zrozumieć :-)

pozdrawiam :)

piskorX

Takich tematów jak ten było juz chyba z 400.... więc jeden w te czy we te bue robi róznicy. Nie ma sensu cisnąć po userze. I po co od razu jakies głupie i dziecinne wjazdy na prywatę?

piskorX

Ale wiesz, zrobienie z hobbita trylogii, było tylko po to, żeby zarobić więcej $$$.