Epicko nierówny film lekko mówiąc Bitwa która miała być niesamowita była chaotyczna i miałem wrażenie że z filmu było dużo skasowanych scen i film rozciągnięty na maksa a o numerach Legolasa nawet nie wspomnę ...Ode mnie 6 a wielka szkoda miałem nadzieje że chodzisz jednej części dam 10.
Nie wykluczam, ale ciężko powiedzieć nie znając jeszcze Ant Mana i Strange :) Choć w Civil war ma sie pojawić Iron Man i to jako ten zły?
W komiksach było więcej postaci wiec nie wiadomo tak to końca w filmie np strange w wcale nie brał w tym udziału.
w komiksie było tak
http://marvel.com/universe/Civil_War
Uuuu kochany tu się zgadza tylko Kapitan i pseudo Thor, reszta nieosiągalna. Będą wymyślać swoją wersję :)
Takie do rozrywki. Wiesz czekasz na coś konkretnego, ale inne rzeczy związane z tym też obejrzysz żeby przedłużyć sobie przyjemność :), ale same z siebie nie sprawiają takiej radości. No chyba, że będą super :D
No przecież mówię wprost i się z tym nie kryję :D Zwłaszcza Ty to powinieneś wiedzieć :D
Buuu :( Thor powinien być wcześniej przed tymi innymi, Potem Avengersi i dopiero wtedy ta cała reszta...
Ja wczoraj byłam 2 raz ale teraz na 3D 48... Matko jedyna wreszcie film widziałam, bo 2D to kompletna masakra!!! Wreszcie wiem co to były te białe blamy;p ok mgła- ale na 2D to wyglądało sztucznie i wcale ta mgła fajna nie była, na 3D 48 o niebo lepiej.
Tak, za 2 razem bardziej mi się podobało bo wiedziałam co będzie i nie miałam oczekiwań wobec filmu + dopiero za 2 razem ogarnęłam ten chaos w filmie i zorientowałam się jaki jet motyw przewodni filmu -> szaleństwo Thorina/złoto/wartość domu/i bitwa. Tak jest ten film zbudowany...może to godzina 5 rano, może coś innego ale gdy oglądałam 1 raz oczywiście rejestrowałam tę tematykę ale ciężko było to sobie poukładać w głowie + 2D -> 3D 48 to przepaść ogromna. Hobbita powinno oglądać się tylko w 3D48 bo inaczej to nie ma sensu, na 2D jakość obrazu jest do dupy po prostu!!! Co jest nie fer, bo skoro ktoś wypuszcza materiał w różnych wersjach - 2D/ 3D/ 3D48 to każda powinna być dobra, a nie te "wybrane".
Nadal uważam, że śmierć Thorina była głupia itd. ale o niebo lepiej oglądało się film. + dzwon nie pojawia się nagle, on wisi z boku wejścia do Góry :) a myślałam, że tak z dupy za przeproszeniem się pojawił.
Początek filmu moim zdaniem świetny(walka Sarumana czy Elronda - wyśmienita) . Po pojawieniu się armii krasnoludów i rozpoczęciu tytułowej bitwy - słabo.Bitwa jest zbyt chaotyczna i nudna.Jackson nawet nie próbował pokazywać widzowi jak ogromna jest ta walka tylko skupił się na głównych bohaterach co wyszło na minus tej produkcji...
We Władcy Pierścieni walki były zdecydowanie lepsze...Nie wiem czemu Jackson tak spaprał ten element - w sumie najważniejszy w tej części.Przecież cały ten film opiera się na tej bitwie i jak można było to zepsuć?Wystawiłem 8 ale tylko z sentymentu do poprzednich filmów.
"Bitwa jest zbyt chaotyczna i nudna"
Dokładnie. W pewnym momencie ze zgrozą zauważyłem że ziewam z nudów :/