Już za 2 tygodnie. Spodziewajmy się spoilerów:
http://www.theonering.net/torwp/2014/09/25/92877-new-york-comiccon-party-with-th eonering-net-and-
weta/
Pewnie, że jest. Najlepsze miejsce na trailer to comic con. Poza tym trailer miał być w październiku a jak dobrze liczę za 2 tyg. będzie już październik :). Inna sprawa, że my go możemy zobaczyć później tak jak zrobili nam z bannerem i teaserem :]
To trochę źle wróży. Czyli jeśli to prawda to trailer może pojawić się dopiero gdzieś w połowie października. To podobnie jak było w lipcu najpierw zaczeły się spoilery, następnie zdjęcia, plakat promocyjny no zwiastun. Sądzę że teraz może być podobnie.
Nie ma do tego żadnej zasady. Na pewno nie będzie to "leciało" tak pokolei jak w lipcu. To nie Familiada :P
No może nie a może tak ale, pojawienie się spoilerów również mnie cieszy. Liczę że tym razem, dostaniemy coś o białej radzie. Więc liczę na Galadrielę.
Póki co nie ma info o tym, czy będzie jakiś panel Jackosn czy cos, ale moze chociaz będe jakieś spoilery.
A tak a propos: co myślisz o tym, by zwiastun pojawił się 6 lub 7 października? 10. 10. 2014 w piątek premierę w USA ma Sędzia a dystrybutorem jest warner Bros, więc...
Tym razem powinni dołączyć trailer do jakiejś premiery. Więc poza Sędzią chyba nic ciekawego nie ma od WB. Wcześniej mieli pretekst bo był ważny i duży Comic Con. Ten w Nowym Jorku jest chyba mniejszą impreza, wiec raczej tam nie pokaża, choć moge się mylić.
To już jutro. Być może skończy się tylko na pogaduchach. Panel trwa 45 minut. Na zwiastun nastawiam się we wtorek.
U nas ten panel będzie chyba o 3 w nocy z soboty na niedzielę, czyli za około 29 godzin. Ciekawe, czy będzie można go oglądac na zywo...
Może dołączą trailer do Draculi. Gra tam Luke Evans, a premiera w USA jest 17 października, więc poniedziałek czy wtorek do dobra data na taki trailer :)
Też się spodziewałem zobaczyć jakieś newsy dziś rano a tu cisza...
Coś czuję, że jednak wieści o Hobbicie napłyną w poniedziałek/wtorek :)
No a póki co cierpliwie czekam na trailer :)
Hej, a może ty pamiętasz o tym całym rozporzadzeniu Warnera co do trailerów? Czy tam nie było czasem napisane, ze moga one wyjść dopiero na 2 miesiace przed premiera?
Sorry, nie pamiętam.
Bądź co bądź wierzę, że w październiku trailer się pojawi :) Już 1/3 miesiąca zleciała, więc i reszta minie szybko.
W październiku być po prostu musi :D Tylko kiedy? Myślałem, ze moze w pon/wt, ale jesli dziś wieczorem nie wyjdzie o tym info, to juz nie wiem. Co, dopiero 20? A może 27? Rozumiem że trzeba dopracowa efekty itp. ale bez przesady. Przeciez do światowej premirry zostały niecąłe 2 miesiące.
No skoro pokazują już po kolei plakaty to myślę, że na dniach powinien być już trailer :)
Ale czuję, że dopiero po CC w NY pokażą zwiastun.
Aaa...to sorry :) Ja myślałem, że kończy się impreza dopiero w poniedziałek/wtorek.
Nie śledziłem dokładnie terminarza :)
Już widzę jakie będzie to zamieszanie jak się trailer pojawi :P
Krzyki, zachwyty, dziesiątki tematów z domysłami no i rzecz jasna malkontenci, bez których świat byłby przecież tak smutny :P
Zawsze się coś znajdzie :-) A to, że kozły dali, a to że Smok zginie, a to że Hobbit nie jest wstępem do Silmarilionu...i inne tego typu podobne dyrdymały :-)
Nie ma sensu na to liczyć.. Po trailerze grupa hejterów Hobbita będzie zakładać tematy, o tym że Jackson stacza się na dno, robi syf, i nie dorasta nawet do stóp Władcy Pierścieni. Tak było na forum NP, PS, i nawet B5A. Wystarczy tylko pogrzebać w tematach.
Dlatego też ma się bardzo dużo inny możliwości poświęcania wolnego czasu niż grzebanie w tematach na forum :-)
Tylko chciałem ci pokazać, co będzie na forum po tym, jak pojawi się trailer. Oczywiście ilość pozytywnych tematów będzie przeważała :)
Ten brak jakichkolwiek info jest absurdalny. Może jeszcze nie było tego panelu?. Zna ktoś program, bo może to dopiero dziś?.
Oj chciałoby się ten dzień zakończy trailerem :-)
Co to z czlowieka marzenia robią :-P
Na stronie NYCC jest info o panelu Hobbita: "Sat. October 11| 9:00 PM – 9:45 PM", więc chyba jeszcze wszystko przed nami ;)
Ach, masz rację :( Żyję innym trybem, wydawało mi się że dziś jest sobota... W takim razie dziwne, że nie było żadnych informacji... ani na theonering, ani nawet na Tumblr :/
Po prostu to był tylko panel oneringu - czyli pewnie nic ciekawego, chociaz miały być jakieś spoilery. Porażka.
Ale może coś będzie wieczorem, bo przewaznie tak materiały wychodzą: info o zwiastunie, plakaty czy zdjecia.