PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249740
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Już za 2 tygodnie. Spodziewajmy się spoilerów:
http://www.theonering.net/torwp/2014/09/25/92877-new-york-comiccon-party-with-th eonering-net-and-
weta/

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Jest szansa na trailer?

Nic nie wspomnieli, ale i tak za kilkanaście dni powinien być,

użytkownik usunięty
kamilxxx09

I po trailerze się zacznie... :)

Pewnie zobaczymy plecy Daina;)

obleh

Albo ten jego irokez.

użytkownik usunięty
obleh

Interesujące :D

ocenił(a) film na 4

Pewnie, że jest. Najlepsze miejsce na trailer to comic con. Poza tym trailer miał być w październiku a jak dobrze liczę za 2 tyg. będzie już październik :). Inna sprawa, że my go możemy zobaczyć później tak jak zrobili nam z bannerem i teaserem :]

użytkownik usunięty
Belief

Jedno jest pewne, to już niedaleko nas.

kamilxxx09

To trochę źle wróży. Czyli jeśli to prawda to trailer może pojawić się dopiero gdzieś w połowie października. To podobnie jak było w lipcu najpierw zaczeły się spoilery, następnie zdjęcia, plakat promocyjny no zwiastun. Sądzę że teraz może być podobnie.

Gandalf_Szary_2

Nie ma do tego żadnej zasady. Na pewno nie będzie to "leciało" tak pokolei jak w lipcu. To nie Familiada :P

kamilxxx09

No może nie a może tak ale, pojawienie się spoilerów również mnie cieszy. Liczę że tym razem, dostaniemy coś o białej radzie. Więc liczę na Galadrielę.

Gandalf_Szary_2

Żebyś się nie przeliczył.

kamilxxx09

No już nie mogę się doczekać ;)

wort801

Póki co nie ma info o tym, czy będzie jakiś panel Jackosn czy cos, ale moze chociaz będe jakieś spoilery.
A tak a propos: co myślisz o tym, by zwiastun pojawił się 6 lub 7 października? 10. 10. 2014 w piątek premierę w USA ma Sędzia a dystrybutorem jest warner Bros, więc...

kamilxxx09

Jestem za :)

wort801

Tym razem powinni dołączyć trailer do jakiejś premiery. Więc poza Sędzią chyba nic ciekawego nie ma od WB. Wcześniej mieli pretekst bo był ważny i duży Comic Con. Ten w Nowym Jorku jest chyba mniejszą impreza, wiec raczej tam nie pokaża, choć moge się mylić.

kamilxxx09

No fajnie, fajnie :)

kamilxxx09

To już jutro. Być może skończy się tylko na pogaduchach. Panel trwa 45 minut. Na zwiastun nastawiam się we wtorek.

ocenił(a) film na 9
obleh

Według mnie też będzie we wtorek w dzień nauczyciela.

obleh

U nas ten panel będzie chyba o 3 w nocy z soboty na niedzielę, czyli za około 29 godzin. Ciekawe, czy będzie można go oglądac na zywo...

obleh

Może dołączą trailer do Draculi. Gra tam Luke Evans, a premiera w USA jest 17 października, więc poniedziałek czy wtorek do dobra data na taki trailer :)

kamilxxx09

No i cisza narazie jakby tego panelu nie było.

ocenił(a) film na 9
obleh

Też się spodziewałem zobaczyć jakieś newsy dziś rano a tu cisza...
Coś czuję, że jednak wieści o Hobbicie napłyną w poniedziałek/wtorek :)
No a póki co cierpliwie czekam na trailer :)

khazad7_2

Hej, a może ty pamiętasz o tym całym rozporzadzeniu Warnera co do trailerów? Czy tam nie było czasem napisane, ze moga one wyjść dopiero na 2 miesiace przed premiera?

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Sorry, nie pamiętam.
Bądź co bądź wierzę, że w październiku trailer się pojawi :) Już 1/3 miesiąca zleciała, więc i reszta minie szybko.

khazad7_2

W październiku być po prostu musi :D Tylko kiedy? Myślałem, ze moze w pon/wt, ale jesli dziś wieczorem nie wyjdzie o tym info, to juz nie wiem. Co, dopiero 20? A może 27? Rozumiem że trzeba dopracowa efekty itp. ale bez przesady. Przeciez do światowej premirry zostały niecąłe 2 miesiące.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

No skoro pokazują już po kolei plakaty to myślę, że na dniach powinien być już trailer :)
Ale czuję, że dopiero po CC w NY pokażą zwiastun.

khazad7_2

Na pewno po CCNY :) Ale on trwa na szczęscie tylko do dzisiaj :)

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Aaa...to sorry :) Ja myślałem, że kończy się impreza dopiero w poniedziałek/wtorek.
Nie śledziłem dokładnie terminarza :)

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Już widzę jakie będzie to zamieszanie jak się trailer pojawi :P
Krzyki, zachwyty, dziesiątki tematów z domysłami no i rzecz jasna malkontenci, bez których świat byłby przecież tak smutny :P

użytkownik usunięty
khazad7_2

Oby nie było czego hejtować :)

ocenił(a) film na 9

Zawsze się coś znajdzie :-) A to, że kozły dali, a to że Smok zginie, a to że Hobbit nie jest wstępem do Silmarilionu...i inne tego typu podobne dyrdymały :-)

khazad7_2

No, trolle będą zawsze :P

Nie ma sensu na to liczyć.. Po trailerze grupa hejterów Hobbita będzie zakładać tematy, o tym że Jackson stacza się na dno, robi syf, i nie dorasta nawet do stóp Władcy Pierścieni. Tak było na forum NP, PS, i nawet B5A. Wystarczy tylko pogrzebać w tematach.

ocenił(a) film na 9
mati08924062137

Dlatego też ma się bardzo dużo inny możliwości poświęcania wolnego czasu niż grzebanie w tematach na forum :-)

khazad7_2

Tylko chciałem ci pokazać, co będzie na forum po tym, jak pojawi się trailer. Oczywiście ilość pozytywnych tematów będzie przeważała :)

ocenił(a) film na 9
mati08924062137

Nie no spoko :-) Zrozumiałem :-)

kamilxxx09

Ten brak jakichkolwiek info jest absurdalny. Może jeszcze nie było tego panelu?. Zna ktoś program, bo może to dopiero dziś?.

obleh

Nie no, panel już był.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Oj chciałoby się ten dzień zakończy trailerem :-)
Co to z czlowieka marzenia robią :-P

khazad7_2

Taa :D

kamilxxx09

Nie znalazłem jakiejkolwiek informacji lub zdjęcia z tego panelu. Może odwołano.

ocenił(a) film na 10
obleh

Na stronie NYCC jest info o panelu Hobbita: "Sat. October 11| 9:00 PM – 9:45 PM", więc chyba jeszcze wszystko przed nami ;)

Luthanna

Ale saturday był wczoraj.

ocenił(a) film na 10
obleh

Ach, masz rację :( Żyję innym trybem, wydawało mi się że dziś jest sobota... W takim razie dziwne, że nie było żadnych informacji... ani na theonering, ani nawet na Tumblr :/

obleh

Po prostu to był tylko panel oneringu - czyli pewnie nic ciekawego, chociaz miały być jakieś spoilery. Porażka.

obleh

Ale może coś będzie wieczorem, bo przewaznie tak materiały wychodzą: info o zwiastunie, plakaty czy zdjecia.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

A wiemy ile zwiastun będzie trwał?