Rękami i nogami się pod tym podpisuję :) Więcej Dol Guldur! :-)
No i właśnie tak jak obleh mówi... Sarumana mi też zabrakło.
Elronda w Dol Guldur
Bitwy jako takiej
Nietoperzy podczas bitwy? (wolałbym, żeby były tylko tak jak u Tolkiena, a nie brały udziału w walce)
To rozwiałoby wątpliwości i plotki, a tak wszystko jest owiane jakże pociągającą tajemnicą...
No i zabrakło mi niespodzianki po napisach końcowych, tak jak Golum i Smaug w poprzednich trailerach poprzednich części.
Napisałem, czego mi brakuje, co nie znaczy, że uważam że to złe, że tego nie pokazali. Lubię taką tajemniczą niepewność, kiedy nie wiesz, co i jak się wydarzy...
Cóż odpowiem za siebie - Elronda wyciągającego miecz (dzięki Kamil za nadzieję). Liczyłam na więcej Dol Guldur. I myślałam że z BPA pokażą coś konkretnego, jednego, ale konkretnego.
To była ironia. Rozbudziłeś we mnie nadzieję a teraz muszę czekać do października :/. Ja go nie lubię, ja go kocham :D
A tak już calkiem na poważnie to nie łapie, scenę już dawno pokazali a nadal jej nigdzie nie ma.
Ale Thranduil miał aż dwie sceny i obie rewelacyjne a Elrond żadnej ;(. Nawet pół sekundy :(
No właśnie więc powinni go mało pokazać ;] za to uraczyć nas kimś mniej znaczącym jak np. Elrondem. Dlatego na niego liczyłam plus te Twoje "wyciąganie miecza". Ehhh....
Niczego nie zabrakło, teaser naprawde niezly bo mało pokazali i o to chodzi. Najważniejsze rzeczy chce zobaczyc w kinie ;)
Jak przyleci wojsko orłów to powinni sypnąc nam chmare tych ciem :D A co - niech Gandalf łapie za siatkę na motyle i niech wyłapuje :)