1. Drużynę Pierścienia?
2. Dwie Wieże?
3. Powrót Króla?
4. Niezwykłą Podróż?
5. Pustkowie Smauga?
Moim zdaniem:
Ad 1. Stanowczo nie!
Ad 2. Może
Ad 3. Na 100%
Ad 4. Może
Ad 5. Tak
1,2,3. Oczywiście, że nie
4. Raczej nie.
5. Pustkowie to szmira więc na 100% tak
Mozesz skonczyć? Czy ja skomentowałem twoją wypowiedź? Nie, więc grzecznie mówię "Przymknij sie", chyba że chcesz bym pojeżdzal każda twoją opinie.
Twoje posty sa tak zalosne, ze po kilku tygodniach kulturalnego sprawdzania forum hobbita, nie da sie przejsc obojetnie i nie komentowac twojej glupoty
w tej chwili. Pokazujesz że to ty jesteś żałosny kamil ma prawo do własnego zdania na tym forum. (pod warunkiem że nie obraża nikogo) lecz w tej chwili twój komentarz miał na celu sprowokowanie kamila. Lecz powiem ci jedno z kamilem rozmawiałem i od jakiegoś czasu przestał reagować na spam i na prowokacje. Tak samo jak robią to użytkownicy Oblech i Khazad radzę prześledzić ich posty i znależc mi czy choć raz brali udział w kłótniach. Jeśli nie to dokładnie kamil będzie robił to samo.
pozdrawiam radzę przemyśleć twoje zachowanie.
Gandalfie 2, jęczysz tak samo jak niegdyś LobeliaSakvil. Skończ z tą obroną bo znów cię zablokują. Hej!
No każdy ma swoje zdanie nie? zaakceptujmy to kamil jest naprawdę spoko użytkownikiem. Co z tego że bardziej woli Hobbita :) według mnie nic. Traktuje Hobbita jako rozrywkę która naprawdę mu się podobała widocznie bardziej niż Lotr. Jeśli, nie zmusza was do podzielenia jego opinii to nie potrzebne jest wyśmiewanie się z jego opinii. Zróbmy wreszcie tak by na forum było przyjemnie, i można było się spokojnie opiniami powymieniać. :) według kamila Hobbit jest lepszy według ciebie Lotr :) a według kogoś tam Hobbit jest bajką dla dzieci. Hmmm szanujmy zdanie innych a sami będziemy szanowani.:) według mnie Powrót króla jest najsłabszą częścią i tu dla mnie troszeczkę mocniejszy jest Hobbit ale zaznaczę (to moje zdanie i nikt kompletnie nikt nie musi się z nim zgadzać). Bo gdyby każdy na świecie miał takie samo zdanie jak jeden człowiek, czy Putin czy Tusk to by było nudno nie. Także inne opinie też są ważne w jakimś sensie wartość każdego człowieka powinna być uszanowana.
Yhym...dreszcz strachu mnie przeszył na wylot. Nawiasem mówiąc zostałem już zwyzywany od trolla przez wymienionego przez Ciebie osobnika.
ej no dajcie już spokój kamilowi. Nie zaczepia was doceńcie to. Według niego Hobbit lepszy jest to jest jego wyłącznie sprawa. I jak was nie zmusza do podzielenia jego zdania w czym problem????. Według niego Hobbit to arcydzieło według ciebie dobry film a jeszcze tam kogoś innego porażka szanujmy się nawzajem. Według mnie Hobbit Niezwykła Podróż o 50% jest lepsze niż powrót króla 10% od dwie wieże. I to moje zdanie. Więc bardzo proszę to zaakceptować!. Tak samo zaakceptujcie zdanie kamila.
Tu masz racje kamilxxx09 pierwsza cześć hobbita była świetna, druga juz słabsza ale sam tralier pierwszej części hobbita jak zobaczyłem to juz łza w oku mi sie kręciła. Pierwsza cześć bankowo przebiła lotra może nie cała trylogie ale pokazała dobre kino i historie hobbita opowiedziana na nowo :)
W Pustkowiu zmniejszono dziecinadę i wyrzucono z filmu prymitywne żarty, klimat stał się lekko poważniejszy ale jak dobrze wiem, ty bardzo lubisz bajki :)
Ale za to dodano mase idiotyzmów i zbędnych postaci a ograniczono role Bilba. Ze Smauga zrobiono idiotę.
No to jak już komentujesz moje posty, to teraz ja skomentuję twój. To nie ze Smauga zrobiono idiotę, tylko ty robisz idiote z siebie, pisząc coś takiego. Nie potrafisz ogarnąc charakteru Smauga, to najlepiej o nim nie pisz. Potrafisz powtarzac tylko po kimś i plotkowac. Nic więcej.
Czyli rozwalanie filarów na których opiera się budowla i bieganie na ślepo za krasnoludami to oznaka inteligencji? I nie pisz mi, ze chciał się z nimi pobawić bo to usprawiedliwianie wszystkiego z dupy jest już śmieszne, a pisanie o rzekomym zamyśle twórców jest debilne, bo w ten sposób można usprawiedliwić wszystko.
Nie, mój drogi. gdybys lepiej przysłuchał sie rozmowie Smauga i Bilba, wiedziałbyś że smok pragnął czegoś więcej niz tylko śmierci swoich wrogów. On chciał zniszczyć ich nie fizycznie, ale psychicznie. Zapoczatkował to już Tolkien w swojej powieści, gdzie Smaug mógłby od razu zabic Bilba, ale tego nie robi. W filmie działa to na podobnej zasadzie. Smaug sam powiedział, że chciałby zobaczyc, jak Arcyklejnot otumania umysł Thorina i aż go korci, zeby mu go oddać. Poza tym specjalnie dał się rozwścieczyć krasnoludom, by miec potem pretekst do ataku na Lekatown. Wiedział, że gdy to zrobi, krasnoludy będa świadome, ze to one przyczyniły się do zagłady. Że to przez nie zginą setki istnień a także pozostała częśc kompanii, bo to właśnie krasnoludy chciały ogłupić Smauga. Kierowanie się zemstą, sposób mowy Smauga dowodzi na to, ze jest on bardzo inteligentną postacią, bo przeciętny czarny charakter zawsze chce zabic swojego wroga, a Smaug tego nie zrobił. On chciał czegoś wiecej, chciał zniszczyć wrogów psychicznie, by zabiło ich własne sumienie. Jesli tego nie rozumiesz, to znaczy, ze jeszcze nie dojrzałes do tego filmu. Tyle ode mnie.
I tym komentarzem udowodniłeś mi wreszcie że nie jesteś zwykłym trollem i da się z tobą normalnie rozmawiać, opierajac się o argumenty.
Nie. Nikogo nie prowokuje. Po prostu zastanawiam się, po co piszesz o "głupocie" Smauga, skoro i tak wiesz, że to inteligentna bestia.