PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249857
5,5 53 krytyków

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Tak jak było niedawno z Niezniszczalnymi 3 , że dobra kopia pojawiła się 4 dni temu , co naprawdę
bez problemu można było zobaczyć video/dzwięk 8/10

Także może i hobbit pojawi się początek grudnia ;d

"zobaczylibyście choć urywkami ? " ;d czy darowalibyście ?

nea_filmweb

To się zdarza bardzo rzadko i nie powinno się zdarzać. Nie liczyłbym na to.

nea_filmweb

Pojawi się taka kopia pewnie niedługo po premierze, jak to było w przypadku dwóch poprzednich części. Jakość zostawia wiele do życzenia, ale i tak dużo lepsza niż cam ;) No ale wiadomo, najpierw kino.

nea_filmweb

W życiu, w takiej jakości to mogę oglądać filmy typu poranek kojota...i to juz byłaby ostateczna ostateczności, w Hobbicie za duża role odgrywają efekty zeby psuć sobie seans

nea_filmweb

Filmom kręconym kalkulatorem i pralką mówię stanowcze NIE.

nea_filmweb

Nie, nie oglądałbym. Po co psuć sobie seans?

nea_filmweb

A w ogóle to jest jakiś żart??? Ja oglądam czasem filmy na zalukaj i przy co drugim filmie mnie skeca, jak nie moge powiekszyc obrazu, bo wszystko się rozmazuje, a Ty pytasz o oglądanie jakiejś marnej kopii nagranej ziemniakiem w kinie? hahah NIE NIE NIE NIE NIE

kamilxxx09

On nie pisał o wersji kinowej, tylko DVDScr. Taka wersja Niezniszczalnych 3 wyciekła do internetu. Obraz i dźwięk jest nawet dobry, a jeśli mówimy o filmie 3 tygodnie przed premierą to jest wręcz świetny. Oczywiście też nie popieram takiego oglądania, tylko tak piszę. :)

kamilxxx09

Pomyliło Ci się z wersją CAM (te są kręcone w kinie kamerą).
Wersja DVDSCR to trochę inna sprawa http://pl.wikipedia.org/wiki/Kopia_promocyjna

Anthrax91

Dzięki :) Tak czy inaczzej, do seansu w kinie to temu daleko .