Hmm ja myślę, że ludzie po prostu mają go dość. Ja tam lubie jak ktos przeżywa "swoje" filmy ale jeśli do tego co drugi post takiiej osoby to atak na innych albo pisanie kolejnych bredni to już jest nieciekawie.
p.s. Bardzoi cieszę się z obecności Saruman. Mam też nadzieję że Legusia sregusia będzie jak najmniej...
Przeżywać okey.Ale on wadę filmu zmienia w zaletę taka by Hobbit był arcydziełem i boskim filmem.A tak nie jest.Jak ktoś skrytykuje Hobbita to pojawia się on i podważa słuszną krytykę i głosi swoje pseudo mądrości.Ja dałem 10 ale z sentymentu i słabości do świata Tolkiena.Obiektywnie Hobbit nie zasługuje na 10.
Może nie gniotem,ale ma wiele wad jak każdy inny film.Ale do niego to nie dotrze nigdy.Ja dałem naciągane 10 z sentymentu i słabości do świata Tolkiena.Obiektywnie ten film nie zasługuje na 10.Do Władcy Pierścieni startu nie ma :)
Ok. Ale ty mi łaski nie robisz, powtarzam. A jesli szukasz "wyładowania" to użyj innego sposobu. Zgłoś się do spycialca, on ci powie, jaki to sposób.
Ja osobiscie barzo czekam na trailera, lecz rozważam myśl nie oglądania trailerów czy spotów, póki nie zobaczę filmu. Byłoby duzo ciekawiej oglądac film. Nie wiem tylko, czy wytrzymam nie oglądając zwiastuna...:D
Rozumiem, że będzie u nas około 18:00? To prawdziwe święto dla każdego fana :-D (dodatkowo jutro odbieram Pustkowie EE). Co za miły dzień się zapowiada :-D
:D Jaki ty śmieszny dzieciaku jesteś.Trailer wychodzi a ty szaleństwo.Podniecasz się jakby nie wiadomo co to było :D Odpal fajerwerki z tej okazji :D Fajnie,ja też czekam na trailer,ale bez przesady.Jak czytam te wasze podniety to mi się śmiać chce.A gdzie się na forum Hobbita nie wejdzie to pełno ciebie i twoich mądrości...