PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249757
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Odliczasz czas do ukazania się jakiegoś kilkuminutowego trailera? Myślałem, że temat z odliczaniem do premiery jest nie do pobicia, ale to już jest absolutne mistrzostwo. Myślę, że zagłada jest blisko, skoro jeden film ( przecież to żadne arcydzieło, sic!) potrafi tak bardzo zawładnąć ludźmi. Wylogowujesz się stąd czasami?

Pallado

To ostatni zwiastun do ostatniej częsci. Wiecej nie będzie, wiec to jest wystarczajacy powód. Zreszta, nie tylko ja odliczam :)

ocenił(a) film na 8
Pallado

Ale Władca Pierścieni to arcydzieło kina i zdecydowanie najlepsze filym fantasy. A że Hobbit to prequele osadzone w tym samym świecie, to nie ma się co dziwić.

A poza tym, skoro nie interesuje cię ten film, to co tu robisz? ;p Mnie nie interesuje Interstellar, to nie siedzę na jego forum.

ocenił(a) film na 5
Ryloth

Kto powiedział, że mnie film nie interesuje? Po prostu ubaw po pachy widząc jak rzesze użytkowników mają ślinotok na każdą nową wzmiankę na temat Hobbita. Odliczanie do trailera jednak pobiło wszystko. A te teksty wyżej o balangach, piwach i fajerwerkach nie pozostawiają złudzenia, że średnia wieku na tym forum nie należy do najwyższych.

ocenił(a) film na 8
Pallado

Ja też nie mogłem się doczekać zwiastuna, ale to odliczanie trochę śmieszne ;p

ocenił(a) film na 9
obleh

Do ukazania trailera pozostało równe 19 godzin :)

obleh

Trailer z BPA już za 13 godzin. Mam nadzieję :) a już jutro Interstellar, i Hobbit Pustkowie Smauga Edycja Rozszerzona a za 2 tygodnie Igrzyska Śmierci Kosogłos część 1

Gandalf_Szary_2

Za troszkę więcej niż 13 :)

obleh

Pozostały 2 g 20 minut. Na razie nie widziałem, bo nie lubię sobie psuć oczu. Czy ktoś też jest tego samego zdania?;)

ocenił(a) film na 4
obleh

Ja, choć choć powód mam inny :)

obleh

Ja jestem takiego zdania, ale mimo to zaraz go obejrzę, jak tylko pobiore :D Potem przyjdzie czas na oglądanie 10 000 razy w HD :)

kamilxxx09

Dwóch godzin nie wytrzymasz;)?. Co to dla fana. Liczy się jakość.

obleh

Spokojnie. Jakoś przyjdzie za 2 h. Wtedy będę się cieszyć w pełni. Teraz czas na podglądnięcie ;) i dokonam tego za kilka minut.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

10 000 razy pozdrawiam...

ocenił(a) film na 10
obleh

Też wolę poczekać ;) Zresztą, już niedługo :D

ocenił(a) film na 10
Luthanna

Ja też, chociaż, jak dowiedziałam się o tym, że już jest, ale w słabej jakości to kwiknęłam tak, że mój Aiko wlazł na szafkę i nie chciał zejść. Nie ma to jak ścigać miesięcznego szczura przez jeden głupi zwiastun xD. Chyba nie zabiorę go jednak do kina 26 xD

ocenił(a) film na 7
obleh

30 minut.

ocenił(a) film na 10
thorin3

A ja akurat wychodzę... :( Tak samo jak przy pierwszym, od 19 mnie nie będzie :(

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 7
obleh

Drodzy Rodacy, nie było mnie chwilkę na moim ulubionym forum XD Nawet dużo pracy Kobieta a Nawet ważny projekt szkoleniowy nie powstrzyma mnie przed obejrzeniem Trailerka na który czekałem - śmy wszyscy w zasadzie tak że Panowie i Panie....Czekamy do 19 :D Będzie fajnie :)

ocenił(a) film na 6
obleh

Zwiastun w lepszej jakości już za ... 10 minut ;D

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 6
ocenił(a) film na 6
calays

3 :D

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

No ja mam 3 ;P teraz 2 będzie

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

0 !!!!!!!

ocenił(a) film na 7
calays

ju!

calays

!!!

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

??????????

ocenił(a) film na 9
calays

1 :)

ocenił(a) film na 9
spartakus_filmweb

47 sekund :D

ocenił(a) film na 9
calays

A gdzie on ma się pojawić? :) na profilu warner bros?

ocenił(a) film na 6
spartakus_filmweb

FB PJ - zawsze wstawiał do tej pory ;)

ocenił(a) film na 6
spartakus_filmweb

Przynajmniej ja go tam oczekuję ;)

ocenił(a) film na 9
calays

a możesz podać link :)

ocenił(a) film na 6
spartakus_filmweb

https://www.facebook.com/PeterJacksonNZ?fref=ts

ocenił(a) film na 9
obleh

1,5 minuty ;)

Treasure659

Czekamy:)

ocenił(a) film na 8
obleh

No i co, nie ma, wiedziałem,że to pic na wodę

katedra

jest:)

użytkownik usunięty
katedra

https://www.youtube.com/watch?v=Y6Fv5StfAxA

ocenił(a) film na 10

http://www.theonering.net/torwp/2014/11/06/94000-the-final-trailer-for-the-hobbi t-the-battle-of-the-five-armies-is-here/

ocenił(a) film na 7
remiofthedead

Świetne, dzięki. Ale gdzie był smok? Ja wiem, że go tu ubiją, ale jeszcze chyba będzie miał swoje 5 minut?

katedra

Jackson wysłał mi właśnie smsa, że nie może wrzucić filmiku bo kilkaset tysięcy małolatów co 5 sekund refreshuje jego konto na FB.