Będziemy już przynajmniej wiedzieć jak sama bitwa się prezentuje ;) Fajnie że Jackson w zwiastunach nigdy nie pokazuje najważniejszych dla filmu momentów ;)
No i bardzo dobrze, ale ale... jeszcze Kamilek napisze że trailer słaby bo....akcji nie ma. Pamiętam jak raz bredził chyba na forum Interstellar, że film będzie słaby bo...miał trailery bez akcji czytaj:nawalanki, gonitw i wszechobecnego CGI...beka :D
Napisz mu prawdę o Hobbicie to nerwy Ci przedją. Plus pomyśl jak on się trzęsie z nerwów jak coś napisze złego na Hobbita :D Widzisz to już?:) W psychopatycznych zwidach gośc trzęsący się jak galareta wypisuje kolejne bluzgi pod komentarzami, które nie schlebiają temu filmowi. To naprawdę zakrawa to porządną chorobę psychiczną.
Lol :)Funkadelic napisał prawdziwie trollowaty temat, a ten siedzi tu i pyskuje. Wniosek? Wyzywa wszystkich od troli a jak taki prawqdziwy się znajdzie to siedzi potulnie w budzie.
Człowieku,będzie zwiastun to będzie.To tylko zwiastun a ty się podniecasz jak małe dziecko.A nie daj Boże skrytykować Hobbita to zaraz się ty pojawiasz,i głosisz swoje pseudo mądrości odnośnie tego jaki to Hobbit jest genialny i boski.A jak cię ktoś spyta w wady jakie według ciebie Hobbit posiada to milczysz.Śmieszny jesteś.
Czy ja się gdzies podniecam? Skończ. Jak ja sie pytam o zalety, to ty ich równiez nie potrafisz wymienic.
Wymieniłem,nie jedną.Ja cię tylko uświadamiam.Pojawiasz się wszędzie gdzie Hobbit krytykowany jest słusznie,i głosisz swoje pseudo mądrości.
Dziecko drogie ja nie mówię o tym.Naucz się czytać ze zrozumieniem.Odnośnie trailera to się podniecasz jak dziecko jakieś.Kiedy Hobbit jest krytykowany na forum ty zawsze się pojawiasz i głosisz swoje pseudo mądrości z dupy wzięte jaki to Hobbit jest wspaniały.Każdą wadę zamieniasz na zaletę :D Kompromitujesz się.Nie jest to tylko moje zdanie,ale wielu użytkowników którzy się wypowiadają tutaj...
Dajcie sobie spokój bo w każdym temacie musi być jakaś kłótnia. Co z tego że się podnieca? Niech się cieszy, dobrze że mu sprawia radość ten film i chyba nikomu nic do tego. Także spokojnie ;)