PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249748
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Tak sobie myślę skoro dziś prawdodobnie ostatni plakat przed trailerem. Jeśli nie ostatni. Bo
kolekcje plakatów zakończą się po plakacie drużynowym. Ale ja tu nie o tym.

Do rzeczy więc skoro dziś ostatni plakat nie sądzicie że to dobry pomysł na to żeby Jackson zmienił
swoje zdjęcie profilowe na plakat z marchewką (hehe plakat epicki 10/10). I tym sposobem
zapowiedział zwiastun, bo jak nie dziś to kiedy. To idealny moment moim zdaniem!. W lipcu też tak zrobił.

ocenił(a) film na 10
Gandalf_Szary_2

Też tak sądze a może plakat z trailerem od razu?

Gorkin

Nie raczej wątpie. Przecież było by jakieś info już. Chyba że chcą zrobić niespodziankę. Zresztą jeśli nawet to musi go mieć Warner Bross. A jeśli go ma Warner Bross to wszystko leży w ich rękach! No cóż czekamy od 19:00 do 20:00 powinno coś być jeśli miało by sie faktycznie jutro już pojawić.

Gandalf_Szary_2

Nie warto robić sobie nadziei, no ale zobaczymy :) Czekamy :)

kamilxxx09

Wiem. Nadzieja matką czyją jest to my wiemy! Ale oby oby. Bo coraz bardziej zaczynam być głodny. Bo plakaty są świetnie jako kolacja (oczywiście w pozytywie). Ale ja zjadłbym teraz porządny obiad. Zwłaszcza że ta marchewka narobiła mi niezłego smaka :) a niestety u mnie marchewki w lodówce się skończyły. Może ktoś ma na tym forum ?

Gandalf_Szary_2

Ja nie mam w ogóle ;)

ocenił(a) film na 10
Gandalf_Szary_2

Ja mam pomidory :)

ocenił(a) film na 10
Gandalf_Szary_2

No i nie ma ;(

ocenił(a) film na 9
GandalfTheWhite

Właśnie miałem to napisać.

ocenił(a) film na 10
Gandalf_Szary_2

Ja bym obstawiała 22 naszego czasu, tak samo, jak pojawił się zwiastun zwiastuna :)

Szalona_Marzycielka

Zwiastun zwiastuna pojawił się o 22?

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Bez łapania za słówka, ;)
Chodziło mi o ten nieoficjalny, a że napisałam zwiastun zwiastuna to wynik zbyt wielu wymian szyfrowych z moją przyjaciółką i w naszym wydaniu znaczy to coś innego xD.

Szalona_Marzycielka

Nie rozumiem...

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Czego?
Nieoficjalnego czyli tego, co dali w lipcu, czy tego o mnie i mojej przyjaciółce?
1. W lipcu dali ten trailer, który mamy teraz o 22, więc sądzę, że ten oficjalny też może się pojawić o tej godzinie.
2. Ja i moja przyjaciółka jesteśmy do tego stopnia walnięte, że posługujemy się szyframi, w których większość słów ma całkowicie inne znaczenie od swojego pierwszego, niektóre zdania też. Na przykładzie "Ola poszła do doktora" może dla nas znaczyć "Tak przywaliłam tej wredocie, że poszła do pielęgniarki". Niektóre nazwiska zastępują nam przekleństwa itp. "zwiastun zwiastuna" to jeden z szyfrów.

Szalona_Marzycielka

Nie. ten trailer dali o 21 00. A mi chodzi o tę 15 sekundowa zapowiedź.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Czyli wychodzi na to, że musiałam mieć źle ustawiony zegarek na komórce O.o.
Aha :)