Na kogo byście zagłosowali: Tauriel czy Galadrielę?
Ja osobiście na Galadriele, a to dlatego, ze Tauriel i tak już jest wszedzie dużo, a poza tym można
spodziewac się, jak by wyglądała na takim plakacie. Natomiast Galadriela może być pewną
niespodzianką :D
Głosujcie :)
Ale Tauriel nie ma w uniwersum Tolkiena. A jak chcecie jej plakat to se samolotem do Nowej Zelandii polećcie i se zdobądźcie autograf. Teraz jest kolej na białą rade, żadne legolasy a tym bardziej Tauriely już mają tyle zdjęć że plakatu im nie trzeba.
To nie przypuszczenia:
http://www.theonering.net/torwp/2014/10/08/92983-the-hobbit-the-battle-of-the-fi ve-armies-gandalf-character-poster/
Tak wstepnie to chyba zobaczymy plakat z Galadrielą. Wydaje mi się, ze jest wiecej głósów na nią, chociaz na Tauriel równiez jest dużo. Zobaczymy. Powinien być o 19.
To ja chce ( zmieniam głos ) Tauriel (umierającą) i Legolasa, a w tle Bolg, Beorn, ćma i orły.
Witam. Przepraszam za długą nieobecnośc na tym forum ( mam nadzieje że ktoś mnie pamięta :) ), ale chciałem sobie zrobić przerwę od Hobbita :) A co do tematu zagłosowałem za Tauriel, bo jest mega ładna :)